Formel 1 holder ferie – men Kevin kører race i København

Det er sommerferie-tid i Formel 1, men Kevin Magnussen skal stadig køre stærkt

HER er duellen mellem Hülkenberg og Magnussen, der fik antændt de to kørere i Ungarn

BUDAPEST (Ekstra Bladet): Haas har lektier for i ferien. Om mindre end fire uger går det løs i Belgien, og her håber de på at få en mindre problematisk weekend end den, de havde i Ungarn.

Det burde være muligt, for på Hungaroring blev det til en smadret bil til Magnussen, katastrofale træninger og et løb, der kun lod én bil, Magnussens, køre alle 70 omgange.

Danskeren kæmpede med næb og klør, men i sidste ende rakte det ikke til meget.

- Det er stadig ikke godt nok. Vi skal være bedre næste gang, siger Magnussen til Ekstra Bladet.

Foto: Hone/LAT/REX/All Over
Foto: Hone/LAT/REX/All Over

Næste skridt
Teamchef Günther Steiner fortæller, at de til de næste opgaver på Spa og Monza implementerer en downforce-pakke, der tilgodeser de lange lige stræk, som begge de kommende baner byder på.

Teamet har ikke mange opgraderinger i ærmet, for der er fuldt fokus på at bygge bilen, der skal give dem succes i 2018. Det lille team har simpelthen ikke ressourcer til at tænke både kortsigtet og langsigtet, og Steiner har tidligere slået fast, at de ikke ville kunne nå at udvikle og dernæst producere store opgraderinger, som kan bruges allerede i denne sæson.

Til gengæld lægger han ikke så meget i, at holdet denne weekend ikke var konkurrencedygtige.

- Jeg vil ikke drage forhastede konklusioner. Midterfeltet er så tæt, at det kan gå begge veje hver weekend. I Østrig var vi virkelig gode, og det går op og ned hele tiden, siger han på søndagens afsluttende presseseance.

Næste gang venter Spa-banen i Belgien, og det er en bane, som Magnussen tidligere har talt om som sin favorit. Sidste år crashede han dog sin Renault-racer, da han hamrede ind i dækvæggen på vej ud af det legendariske Eau Rouge-sving.

Se crashet her:

Ferie-race for Magnussen
Men før Haas-køreren kan komme tilbage til Formel 1-livet, så venter der altså fire ugers ferie, før de sidste ni løb skal afvikles.

Magnussen fortalte tidligere, at han ikke har det store planlagt udover at få ladet batterier op. Helt forståeligt, når man tænker på, at der er blevet afviklet tre løb på 21 dage.

Han skal dog stadig køre bil, men det bliver en anden slags og med et andet formål. Den kommende weekend skal han sammen med blandt andre Tom Kristensen køre i København i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix.

Her stiller han op i den velgørende tjeneste og kører for ’Race for Riget’, der samler ind til Rigshospitalets BørneUngeProgram.

Magnussens kører både 5. og 6. august.

Kevin fik sviner på åben skærm og svarer igen: Sut mine kugler!:

Se også: Kæmpe opbakning til Kevin efter 'sut mine kugler'-krig


Kevin Magnussen blev 13'er i Ungarn. Foto: imago sport/All Over Press Sport og Spil Se alle Jason Watts karakterer: K-mag giver ikke ved dørene!

Thomas Jørgensen og Kevin Magnussen konkurrerer i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Fra rommy til padel-tennis. Og den personlige træner bruger ofte boldspil under træning for lige at klemme de sidste anstrengelser ud. Foto: All Over Press Sport og Spil Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen