Formel 1-legende: Der er noget, der ikke stemmer

Den tidligere Formel 1-kører David Coulthard mener, at der stadig er flere uafklarede spørgsmål omkring Alonso-ulykken

David Coulthard mener, at der er flere spørgsmål i forbindelse med Alonso-ulykken, der endnu ikke er blevet besvaret.(Foto: AP/Luca Bruno)
David Coulthard mener, at der er flere spørgsmål i forbindelse med Alonso-ulykken, der endnu ikke er blevet besvaret.(Foto: AP/Luca Bruno)

Den dobbelte Formel 1-verdensmester Fernando Alonso har det godt efter sin ulykke til testkørslen i Barcelona, hvor han pådrog sig en hjernerystelse.

Men trods det, at Alonso bliver klar til det andet løb i Formel 1-serien i Malaysia om tre uger, er der stadig en hel motorsportsverden, der spekulerer i, hvorfor det i virkeligheden gik galt for den rutinerede spanier fra McLaren-Honda.

En af dem er den tidligere McLaren-kører David Coulthard, der i et interview med BBC på ny sætter gang i rygtestrømmen.

- Der er noget, som ikke stemmer. Jeg tror, at der er mere i det her, end der hidtil er blevet fortalt, siger den tidligere skotske vice-verdensmester og nuværende motorsportsekspert hos BBC.

Fernando Alonso er ved at være tilbage i omdrejninger efter sit uheld. Men det forhindrer ikke spanieren i at blive mødt af kritik. (Foto: ALL OVER) Formel 1 Angriber Alonso: Hvor var respekten?

McLaren-Honda har haft en problemfyldt opstart til den nye sæson, da de nye Honda-motorer bestemt ikke har fungeret optimalt, kulminerende med Alonsos ulykke, hvor han kørte galt med 215 kilometer i timen.

Coulthard undrer sig over flere af teamets udmeldinger i dagene efter ulykken. Team-bossen sagde nemlig fire dage efter ulykken, at Alonso ikke var bevidstløs på noget tidspunkt efter ulykken.

- Der er modstridende oplysninger om ulykken. De siger, at der ikke er et eneste tegn på skader, men alligevel skal han blive tre dage på hospitalet på grund af en hjernerystelse. Det giver ingen mening. Han behøver ikke tre dage på hospitalet, han kan tage hjem til sig selv for at få privatliv, pointerer Coulthard.´

Fernando Alonso har meldt sig klar til at køre i Malaysia, mens Kevin Magnussen overtager hans sæde i Australiens Grand Prix.

Fernando Alonso. (Foto: AP) Formel 1 McLaren afviser historie om Alonsos hukommelsestab

52 kommentarer
Vis kommentarer