Annonce:
Annonce:

Frem med millionerne: Så meget kostede Kevins F1-sæde

Det er ikke småpenge, Bestseller bruger på at sikre sig reklameplads hos Renault i den kommende sæson

Sådan så det ud, da Kevin Magnussen onsdag blev præsenteret af Renault
Annonce:
Følg Formel 1

Pastor Maldonado havde et sæde i Formel på grund af en kæmpe sponsorinvestering fra hans personlige sponsor, olieselskabet PDVSA i hjemlandet Venezuela.

Der er blevet talt om beløb på over 300 millioner kroner, som Maldonados sponsor skulle have betalt til Renault, hvis 'Crashtor' skulle have beholdt sit sæde hos teamet. Det skete aldrig, og ind kom Kevin Magnussen derfor.

Men hans Renault-kontrakten kommer selvfølgelig ikke uden pris, og ligesom det var tilfældet i 2013, hvor Kevin Magnussen triumferede i Formel Renault 3.5, står der Jack&Jones på både køredragt og Renaults nye Formel 1-racer. Tøjmærket, som ejes af Anders Holch Povlsen fra Bestseller.

Kevin om at køre med Jack & Jones-logoet igen (Foto: Jan Sommer/Redigering: Mikkel Cramon)

Comeback-Kevin i eksklusiv klub: Så få er vendt tilbage

Annonce:

- Hvilken rolle spiller Anders i tilblivelsen af denne kontrakt?

- Jack&Jones er sponsor for teamet og har været min sponsor i mange år. En gul Renault-bil med nummer 20 og Jack&Jones er ikke helt uvant. Det vækker gode minder.

 

En stor støtte
- Anders er en rigtig stor støtte på alle mulige måder. Forhåbentlig vil han blive ved med det. Jeg har rigtig meget at takke ham for. Jeg håber, det bliver et langt samarbejde, siger Kevin Magnussen.

Bestseller-milliardæren medbringer ikke midler i samme størrelse, som den vragede Pastor Maldonado gjorde fra Venezuelas statslige olieselskab. Men der er heller ikke tale om småpenge.

Tallet, som går igen blandt kilder tæt på teamet, er syv millioner euro eller godt 50 millioner kroner for at få Jack&Jones eksponeret hos Formel 1-teamet.

Annonce:

Ud over sponsoratet af Kevin så bliver Bestseller også tøjsponsor på holdet, og med til forståelsen hører derfor, at det derfor ikke er alle millionerne, der bliver brugt på at sikre sig et sæde til Kevin i den kommende sæson.

I det hele taget var det ikke meget, der kom frem i går. Heller ikke Renault-kontrakten og dens længde blev offentliggjort, og om dette emne er Kevin Magnussen ikke videre meddelsom.

Kevin Magnussen fortæller om de nye holdkammerater og om ikke længere at være rookie (Foto: Jan Sommer/Redigering: Mikkel Cramon)

Her fortæller Kevin sin nye tjans hos Renault

Bare en A4-side
- Det er bare en A4-side. Jeg kan ikke gå i detaljer om, hvad der står. Det vigtigste er, at jeg skal køre i år, og fremtiden er fuldstændig åben for at kunne blive her.

- Som altid i Formel 1 er der intet sikkert. Hvis du ikke præsterer, kommer du ingen vegne. Formel 1 er en hård verden, og kun de bedste får lov til at blive, siger Kevin Magnussen.

Annonce:

Oversat til dansk betyder det, at Renault har sikret hans arbejdskraft i 2016 - med førsteret til 2017-sæsonen.

Her fortæller Kevin om forventningerne til den nye Renault-sæson (Foto: Jan Sommer/Redigering: Mikkel Cramon)

Mangemilliardæren bag Kevin: Afpresset, truet og forsøgt kidnappet

En anden væsentlig nyhed onsdag i Paris var udnævnelsen af Esteban Ocon som Renaults tredjekører.

Franskmændene har lånt den 19-årige Formel 3-og GP3-mester af Mercedes, og der tales allerede i krogene om, at de har planer om at køre Ocon i stilling til et Formel 1-sæde fra 2017-sæsonen.

Ud over at være et supertalent har han den vigtige egenskab at være fransk! Holder det stik, bliver 2016 en lang kamp mellem Kevin Magnussen og Jolyon Palmer om at beholde jobbet .

Annonce:

Den 23-årige dansker havde ikke forventet at skulle være med til at opbygge Renaults nye fabrikshold Ifølge Ekstra Bladets oplysninger drejer det sig om miniputten Manor, som stod klar med en kontrakt til dansk underskrivelse.

Her fortæller forretningsmanden Lars Seier Christensen om Kevins F1-sæde

 

Fakta: BLÅ BOG

Født 4. november 1972.

Ældste søn af Troels og Merete Holch Povlsen, som grundlagde Bestseller i 1975.

Han er uddannet inden for business administration og købmandsskab i både London og Berlin og fik en blid start som direktør for mærket Vila i 1996-2001.

I 2000 overtog han som 28-årig ansvaret for Bestsellerkoncernen, Danmarks største modevirksomhed, som beskæftiger over 15.000 mennesker globalt.

Har døtrene Alma, Agnes og Astrid med hustruen Anne Holch Povlsen, som var ansat i Bestseller, da de mødtes.

Bor på godset Constantinsborg uden for Aarhus med dertilhørende 280 hektar jord. Hovedkontoret ligger i Brande med cirka 1500 medarbejdere - cirka 800 er i et mondænt, spritnyt kontordomicil på Aarhus Havn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: