Frugtbar vinter: God fornemmelse hos Haas-boss

- Jeg er sikker på, at vi igen har en solid bil, siger Günther Steiner, kort før den første vintertest går i gang

Foto: Haas F1 Team
Foto: Haas F1 Team

Sidste år var Haas-teamet vintertestens store overraskelse.

Farten viste sig ægte, og fra begyndelsen af sæsonen var VF18'eren den fjerdehurtigste bil, også selv om kørerne - i særdeleshed Romain Grosjean - ikke fik det optimale ud af den til at begynde med.

Denne vinter har været sammenlignelig med for et år siden, og teamchef Günther Steiner ser med forventning frem til at se, hvorvidt tallene fra vindtunnellen stemmer overens med virkeligheden.

- Vi har en tilsvarende følelse på dette tidspunkt af sæsonen sammenlignet med i fjor. Vi ved, hvilke fremskridt vi har gjort. Vi ved, hvor vi står i forhold til det nye reglement. Men ikke hvor de andre er. Jeg er ret sikker på, at vi er okay, men det kan betyde meget, siger Steiner til Ekstra Bladet.

Formel 1 Kevin håber på bedring: Det var en joke

Formel 1 Haas-stjernen nyder nye vægtregler: Propper sig

I de nye Haas-farver, sort, guld og hvis, skal teamet jagte blandt andre Red Bull. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix Formel 1 Kevin og Haas på ambitiøs mission: Red Bull skal have bank

Netop det nye aerodynamiske reglement, som betyder, at både frontvinge, gulv og siderne skulle designes fra bunden og ikke som en naturlig videreudvikling af 2018-modellen, giver ubekendte.

- Jeg tror ikke, vi har en dårlig bil, men jeg ved ikke, hvor de andre står. Hvis du havde spurgt mig for 12 måneder siden, om vi skulle ende med at have den fjerdehurtigste bil, ville jeg aldrig have sagt det, og det vil jeg heller ikke i år.

- Jeg ved det simpelthen ikke, men jeg er sikker på, at vi igen har en solid bil, konstaterer Haas-bossen.

Haas i London: Günther Steiner om den kommende sæson. Fotograf: Patrik Lundin

Rich Energys direktør William Storey er nem at få øje på med sit store skæg. Haas var repræsenteret af sine teamchef og kørere, mens ejeren Gene Haas var blevet i USA. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Sport og Spil Haas' excentriske storsponsor: Omgivet af tvivl og pornopenge

Sport og Spil Her er manden, der skal levere nyt Haas-mirakel

Sport og Spil De hånede Emilies F1-drøm: - Succes er den bedste hævn

Alle biler skal være med, når lamperne slukkes, fordi folkene bag Formel 1 gerne vil have så mange biler med på billedet (Foto: jan Sommer) Sport og Spil Ny sæson står for døren: F1-reglerne du måske har misset

3 kommentarer
Vis kommentarer