Annonce:
Annonce:

Frustreret Magnussen: Balancen var væk

Kevin Magnussen håber på bedring i løbet efter en rutsjetur af en grandprix-weekend

Annonce:
Følg Formel 1

AUSTIN (Ekstra Bladet): Renaults RS16’er lever nogle gange sit eget liv, og problemer med at gennemskue den uforudsigelige racer var en af grundene til, at Kevin Magnussen kørte en dårlig kvalifikation til USA’s Grand Prix.

Når man samtidig ikke formår at strikke en god omgang, mens teamkammeraten får det maksimale ud af sin, ender det med nederlag i det interne regnskab.

En af de bedste fredagstræninger længe blev af afløst af en skidt lørdag, som resulterede i en beskeden startplacering som 18’er. 

- Det var ikke kun, fordi jeg ikke kunne sætte en omgang sammen. Balancen var der overhovedet ikke i bilen i dag. Tredje træning gik rigtig dårlig, hvorefter vi går væk fra det, der fungerede i fredags for at prøve at fikse den dårlige balance, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Jeg kommer ud til tidtagningen, og der var det reelle problem, vi havde i træningen forsvundet igen. Så vi var gået i den forkerte retning med setuppet, forklarer han.

- Så jeg har bare haft så mange forskellige biler og balancer i den her weekend, at det har været svært at finde en rytme. I tidtagningen fungerede bilen, men den var sat forkert op til det, jeg havde brug for.

- Jeg er rigtig frustreret, for der har været ting, som ikke har fungeret. Bilens performance var rigtig god i fredags, den fungerede slet ikke tredje træning, og så fungerede den egentlig godt i tidtagningen. Der var vi bare blevet forvirrede. Både min egen kørsel og setuppet, og så er man ikke på sit bedste game, siger han.

16.1.25919403.jpg 

For anden løb i træk var Jolyon Palmer bedst i kvalifikationen. Kevin Magnussen forventer dog på at kunne udrette mere i søndagens løb, end tilfældet var i Japan for to uger siden. Også selv om man ikke må pille ved setuppet fra kvalifikationen til grandprixet.

Annonce:

- Jeg håber på et bedre løb end på Suzuka. Her kan man overhale, og der er to DRS-zoner. Hvis du er hurtigere, kan du komme fremad, siger danskeren.

Apropos overhalinger skrider det internationale motorsportsforbund FIA ind over Max Verstappens kontroversielle forsvar, hvor hollænderen skifter retning.

Efter klager fra en række prominente kørere har FIA præciseret reglementet, så kørere kan straffes for at være til fare for andre ved unormale retningsskift.

Kimi Raïkkönen og Sebastian Vettel har været nogle af Verstappens værste kritikere:

USA’s Grand Prix køres fra klokken 21.00 dansk tid. 

Eksamen dumpet: Kevin fik tæv på kritisk tidspunkt

F1-stortalent slår igen som Zlatan: Jeg ændrer mig ikke

Lynhurtige legender: Formel 1's 25 største kørere

Ferrari-stjerner skændes med stortalent: Det ender med en ulykke

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: