Frustreret Magnussen: Skulle have haft point

Kevin Magnussen tror, han havde fået point, hvis han ikke skulle starte bagest ved grandprixet i Bahrain

Kevin Magnussen var ikke tilfreds med, at det ikke blev til point i Bahrain. Danskeren kørte sig op fra bagerst i feltet og endte på en 11. plads. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen var ikke tilfreds med, at det ikke blev til point i Bahrain. Danskeren kørte sig op fra bagerst i feltet og endte på en 11. plads. (Foto: Jan Sommer)

Præstationen var flot, men den rakte lige netop ikke til point ved Formel 1-grandprixet i Bahrain.

Efter at have startet bagest fra pitlane i Renault-raceren kørte Magnussen sig op på en 11.-plads i sæsonens andet løb. Men det ærgrede ham, at han ikke sneg sig ind på en af de 10 pointgivende pladser.

- Det var et sjovt ræs, men det var også frustrerende. Jeg synes, vi skulle have haft point. Vi var hurtige nok til at kæmpe om point. Men sæsonen er heldigvis lang, og vi må tage point senere, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Danskeren overså et rødt lys ved fredagens træning og skulle derfor starte bagest fra pitlane. Uden den straf tror han, at det var blevet til point.

- Så havde vi kørt tidstagningen fuldt ud og var nok startet som nummer 15-16 stykker. Så havde det set anderledes ud, og jeg havde ikke ligget bag Sauber-racerne. Så tror jeg, at point havde været muligt, siger Magnussen.

(Foto: Jan Sommer) Formel 1 Imponerende Kevin: Superindsats i ørkendrama

Den danske Renualt-kører udtrykte dog tilfredshed med indsatsen i Ørkenstaten.

- Vi fik det bedste ud af bilen, og jeg ved, at Renault arbejder hårdt på at gøre bilen bedre, siger han.

Magnussens holdkammerat, Jolyon Palmer, måtte lige inden løbet køre tilbage i pitten på grund af problemer, og han kom ikke til start.

Dermed er Renault uden point efter de to første grandprixer, men Magnussen nærmer sig efter placeringer som først nummer 12 i Melbourne og nu 11.

Tyske Nico Rosberg vandt for anden gang i træk i sin Mercedes og fører VM-stillingen med maksimum 50 point.

Formel 1 Formel farce: F1-bosser toppes om udskældt kval

Racerkører Ronnie Bremer og sportschef hos DASU, Bo Baltzer, var i studiet og kommentere under dagens løb. Hør deres analyse af Kevin Magnussens indsats

108 kommentarer
Vis kommentarer