Frustreret og forvirret efter nedtur: Derfor undrer Kevin sig

Kevin Magnussen og hans Haas-racer begynder søndag det ungarske Formel 1-grandprix som nummer 16

Der var ikke mere i bilen, siger Kevin Magnussen. Foto: Jan Sommer
Der var ikke mere i bilen, siger Kevin Magnussen. Foto: Jan Sommer

Formel 1-køreren Kevin Magnussen (Haas) var lørdag skuffet, da han ikke formåede at komme videre fra Q1 i kvalifikationen til det ungarske grandprix.

- Jeg føler, at jeg fik det bedste ud af det. Der var ikke mere i bilen.Vi havde forventet at være bedre end det her. Det er lidt forvirrende, siger Magnussen til TV3+.

- Der er ikke så meget at gøre. Vi kan prøve at lære af det til en anden gang. Jeg har ikke fået lov at køre særlig meget, og det gør det ikke nemt. Det er ærgerligt, at vi ikke har været stærke nok i denne weekend.

Der var ikke mere i bilen, siger Kevin Magnussen. Foto: Jan Sommer
Der var ikke mere i bilen, siger Kevin Magnussen. Foto: Jan Sommer

Under fredagens første træning var Magnussens plads endnu en gang overtaget af italieneren Antonio Giovinazzi, og det var uden succes.

Italieneren kørte ind i barrieren og ødelagde Magnussens Haas-racer, som måtte bæres væk af en kran. Giovinazzi havde kørt otte omgange, da uheldet skete.

Se eller gense Giovinazzis crash i Kevins racer her:
Åh nej: Giovinazzi smadrer Kevins racer under træningen

Det var tvivlsomt, hvorvidt Magnussens bil ville blive klar, men det lykkedes for Haas-teamet at reparere den, så han var klar til start ved lørdagens kvalifikation.

Magnussen får en startposition som nummer 16 til søndagens grandprix, der køres på Hungaroring-banen, som er en bane, der ikke byder på gode muligheder for overhalinger.

- Det bliver meget minimalt, hvad der bliver af overhalinger. Så når det er sådan, så må vi håbe, der kommer nogle crash eller en safetycar, der kan vende det på hovedet, siger Magnussen.

Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, gik videre til Q2, da han fik den 14.-bedste tid.

Men det blev også endestationen i kvalifikationen for franskmanden, da han endte med den 15.-bedste tid.

Det betyder, at Magnussen og Grosjean begynder søndagens grandprix side om side i ottende startrække i deres Haas-racere.

Sebastian Vettel (Ferrari) tog sin pole position nummer 48 i karrieren, og han får søndag selskab af teamkammeraten Kimi Räikkönen, der holder ved siden af som nummer to.

TV: Ren Ferrari-dominans i kvalifikationen:
TV: Ren Ferrari-dominans i kvalifikationen
Se også: Kæmpe drama i Ferrari-fest: Kevin offer for sjælden regel

Se også: Haas-boss: Værste dag nogensinde

Kevin Magnussen måtte udgå ved Grand Prixet, men danskeren får alligevel topkarakter af Jason Watt. Foto: All Over Press Sport og Spil Watt svinger kniven: Kevins nedtur

Thomas Jørgensen og Kevin Magnussen konkurrerer i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Fra rommy til padel-tennis. Og den personlige træner bruger ofte boldspil under træning for lige at klemme de sidste anstrengelser ud. Foto: All Over Press Sport og Spil Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere