Frustreret Palmer: Alt gik galt

En god debut blev afløst af en mindre god præstation i Bahrain og en forfærdelig weekend i Shanghai for Kevin Magnussens teamkammerat

SHANGHAI (Ekstra Bladet): Formkurven har været nedadgående for Jolyon Palmer, siden hans glimrende debut med en 11. plads i Melbourne.

Kvalifikationen lørdag, hvor briten var næsten et sekund langsommere end sin danske teamkammerat, kaldte han ’katastrofalt dårligt’.

Søndag blev den afløst af sæsonens foreløbige lavpunkt, da Renaults brite blev sidst af de 22 kørere i Kina – i øvrigt på en bane, hvor Kevin Magnussen også havde problemer, da han var rookie.

- Udover den første omgang gik alt galt, sagde en frustreret Jolyon Palmer umiddelbart efter løbet, da han mødte tv-reporterne.

Her tager den senere vinder Nico Rosberg Renaults brite med en omgang. (Foto: Jan Sommer)
Her tager den senere vinder Nico Rosberg Renaults brite med en omgang. (Foto: Jan Sommer)
 

Han var en af få, som undlod at gå i pit, da løbet i begyndelsen blev afbrudt af en safetycar, så en overgang var han inde i top-ti.

Men endte bag selv Manors Rio Haryanto.

Efter de obligatoriske interview skyndte Palmer sig ned Renaults lejr for at sunde sig.

Umiddelbart var der ingen tekniske problemer med hans racer, men Renaults ingeniører ville tage et ekstra kig på data efter løbet for at finde grunden til den markante forskel på de to kørere.

(Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin knuste rivalen: Men vi er bare ikke hurtigere

(Foto: Jan Sommer) Formel 1 Palmer nummer sjok i kinesisk kaos

Se højdepunkterne fra Kinas Grand Prix:

40 kommentarer
Vis kommentarer