Frustreret Rosberg: Aner ikke hvad der skete

Nico Rosberg mistede sejren i USA's Grand Prix, da han ramte en våd kerb - og fordi Hamilton ikke blev straffet for at presse ham af banen

Lewis Hamilton spiller luftguitar, mens Rosberg for anden sæson i træk må sluge den erkendelse, at englænderen bare er den hurtigste af de to. (Foto: AP)
Lewis Hamilton spiller luftguitar, mens Rosberg for anden sæson i træk må sluge den erkendelse, at englænderen bare er den hurtigste af de to. (Foto: AP)

Nico Rosberg havde søndag pole position for tredje gang i sæsonen, da USA's Grand Prix startede.

Men da løbet var slut, var teamkollega Lewis Hamilton verdensmester for tredje gang, blandt andet fordi, han ikke blev straffet, da han i løbets første sving pressede sin tyske teamkollega af banen.

Se episoden her:

Rosberg var da også noget himmelfalden efter det dramatiske løb.

- Meget skuffet. Ufatteligt, jeg aner ikke, hvad der skete. Tak til fansene, I har været fantastiske, sagde Rosberg efter løbet.

Det, tyskeren kaldte ufatteligt, kan både have været episoden i første sving, men nok især episoden ni omgange fra slut, hvor Rosberg igen mistede føringen i løbet til Hamilton.

Rosberg ramte den glatte kerb i et sving og mistede 3-4 sekunder - hvorved Hamilton overhalede og siden forsvarede sejren.

Og da de to Mercedes-kørere tog del i de obligatoriske festligheder på podiet efter løbet, var det tydeligt, at tyskeren ikke var i sit muntre hjørne.

Hamilton kastede en kasket over til Rosberg, men den slagne og tydeligt skuffede Mercedes-profil kvitterede blot ved at sende hoved-beklædningen ned på gulvet.

Se Nico Rosbergs reaktion her:

Hamiltons VM-titel er dog blevet skabt i kraft af en suveræn sæson, så lykønskningerne regner naturligvis ned over englænderen.

Som her fra Formel 1-organisationen selv, hvor det konstateres, at Hamilton nu er medlem af en eksklusiv klub på kun 10 kørere, der har vundet tre VM-titler eller mere.

Lewis Hamilton var ekstatisk efter løbet, spillede luftguitar på podiet, før han blev interviewet af ingen andre end klaverkongen Elton John. Englænderen kaldte det blandt andet for det største øjeblik i sit liv.

0 kommentarer
Vis kommentarer