Går gennem svær tid: Formel 1-legende hasteindlagt

Den tidligere Formel 1 Grand Prix-vinder Rubens Barrichello er blevet hasteindlagt efter at have følt ubehag i weekenden

Brasilianske Rubens Barrichello var en fast del af Formel 1 indtil 2011, men nu går det mindre godt for den 45-årige tidligere topkører.

Barrichello oplevede stor ubehag og kraftig hovedpine lørdag, hvilket resulterede i, at han blev indlagt omgående, siger han i en video på Instagram.

Den tidligere Formel 1-kører forklarer efterfølgende, at han stadig er under observation på hospitalet, men lover at komme med en opdatering om sit helbred senere.

- I lørdags oplevede jeg stor ubehag og kraftig hovedpine, da jeg vågnede. Heldigvis var min kone til stede, som ringede til lægen og fik mig indlagt, hvor der blev taget rigtig godt af mig, siger Rubens Barrichello på Instagram.

Vender stærkt tilbage
På trods af den pludselige indlæggelse, oplyser Rubens Barrichello, at han er ved godt mod.

- Jeg havde et lille problem med en vene, men nu har jeg det godt efter omstændighederne. Jeg går igennem en svær tid af mit liv, men jeg har det helt ærligt godt, siger Rubens Barrichello.

Han lover ligeledes, at han snart er at finde på racerbanerne igen, men hvornår er endnu uvist.

Rubens Barrichello kørte i sidste sæson ved Stock Car V8, som er en række motorløb, der bliver afholdt i Brasilien. Derudover deltog også i 24 timers løbet i Le Mans.

I 2017 endte han som nummer fem i det samlede klassement i Stock Car V8. Barrichello kørte sit seneste løb på Autódrome José Carlos Pace 10. december 2017. I sin tid som Formel 1-kører vandt han 11 grandprixer.

Klar besked til F1-yndling: Det er sidste chance

20 år siden: Da F1-teams kæmpede om Magnussen

Lewis Hamilton på glat is: Se Formel 1-verdensmesteren snowboarde:

8 kommentarer
Vis kommentarer