Genopstået F1-hold klar til Melbourne

Der skal dog fortsat arbejdes lidt i kulissen, før Team Manor - det tidligere Marussia - får alle teknikaliteterne på plads til Australiens Grand Prix midt i marts

Will Stevens skal køre den ene Manor-bil ved sæsonpremieren i Melbourne, som Manor-teamet ser ud til at blive klar til. (Foto: Jan Sommer)
Will Stevens skal køre den ene Manor-bil ved sæsonpremieren i Melbourne, som Manor-teamet ser ud til at blive klar til. (Foto: Jan Sommer)
Følg Formel 1

Der er begrundet håb om, at det genopståede Marussia-team kommer i aktion i årets første grandprix i Melbourne, der løber af stablen i weekenden 13.-15. marts.

Det nye hold, der er gået tilbage til igen at hedde Team Manor, fik for en uges tid ophævet den administration, holdet blev sat under i slutningen af 2014 på grund af dårlig økonomi.

Sideløbende har man forsøgt at skabe en ny bil, og man har således allerede sikret sig motorer fra sidste års Ferrari-setup.

Efter ulykken: Kevin afløser Alonso

Derimod har holdet fået afslag på en dispensations-ansøgning om at køre på et delvist 2014-setup, og det er altså her, der bliver arbejdet på højtryk for tiden.

- Bilen, som Manor vil begynde sæsonen med, er nu i et fremskredent stadium på fabriksfaciliteterne i Dinnington, UK, hvor personalet arbejder 24/7 frem mod luftfragten (til Australien, red.) 6. marts, skriver teamet på sin Facebook-konto.

Som en del af forberedelserne traf teamet onsdag aftale med britiske Will Stevens, der skal køre for holdet i den kommende sæson.

Panderynker hos McLaren: Krise er ikke ordet

Han var sidste år reserve-kører for Marussia og fik faktisk et enkelt grandprix - dog for Caterham, da han i sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi købte sig til et sæde for fem millioner kroner.

Den debut gik både godt og skidt for den 23-årige brite. Han gennemførte ganske vist løbet, men endte som nr. 17 og sidst af de kørere, der gennemførte.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time