Genopstået F1-hold klar til Melbourne

Der skal dog fortsat arbejdes lidt i kulissen, før Team Manor - det tidligere Marussia - får alle teknikaliteterne på plads til Australiens Grand Prix midt i marts

Will Stevens skal køre den ene Manor-bil ved sæsonpremieren i Melbourne, som Manor-teamet ser ud til at blive klar til. (Foto: Jan Sommer)
Will Stevens skal køre den ene Manor-bil ved sæsonpremieren i Melbourne, som Manor-teamet ser ud til at blive klar til. (Foto: Jan Sommer)

Der er begrundet håb om, at det genopståede Marussia-team kommer i aktion i årets første grandprix i Melbourne, der løber af stablen i weekenden 13.-15. marts.

Det nye hold, der er gået tilbage til igen at hedde Team Manor, fik for en uges tid ophævet den administration, holdet blev sat under i slutningen af 2014 på grund af dårlig økonomi.

Sideløbende har man forsøgt at skabe en ny bil, og man har således allerede sikret sig motorer fra sidste års Ferrari-setup.

Stik mod alle forventninger, men på grund af Fernando Alonsos ulykke deltager Kevin Magnussen i den afgørende test for McLaren. (Foto: LAT/McLaren) Formel 1 Efter ulykken: Kevin afløser Alonso

Derimod har holdet fået afslag på en dispensations-ansøgning om at køre på et delvist 2014-setup, og det er altså her, der bliver arbejdet på højtryk for tiden.

- Bilen, som Manor vil begynde sæsonen med, er nu i et fremskredent stadium på fabriksfaciliteterne i Dinnington, UK, hvor personalet arbejder 24/7 frem mod luftfragten (til Australien, red.) 6. marts, skriver teamet på sin Facebook-konto.

Som en del af forberedelserne traf teamet onsdag aftale med britiske Will Stevens, der skal køre for holdet i den kommende sæson.

Jenson Button er den kører af alle, som har testet mindst i denne sæson. Muligvis får han fire dage i Barcelona, men McLaren har fortsat ikke offentliggjort deres planer for sidste test. (Foto: LAT/McLaren) Formel 1 Panderynker hos McLaren: Krise er ikke ordet

Han var sidste år reserve-kører for Marussia og fik faktisk et enkelt grandprix - dog for Caterham, da han i sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi købte sig til et sæde for fem millioner kroner.

Den debut gik både godt og skidt for den 23-årige brite. Han gennemførte ganske vist løbet, men endte som nr. 17 og sidst af de kørere, der gennemførte.

0 kommentarer
Vis kommentarer