Gevinst i sigte: På dette tidspunkt forventer Kevin fremskridt

Renaults udfordringer stammer mest af alt fra, at Lotus stort set havde lukket holdet

- Jeg tror eller rettere håber, at vi omkring midtvejs i sæsonen vil se, at vi begynder at se fremskridt, bedre resultater og tager flere point, siger Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer)
- Jeg tror eller rettere håber, at vi omkring midtvejs i sæsonen vil se, at vi begynder at se fremskridt, bedre resultater og tager flere point, siger Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer)

BARCELONA (Ekstra Bladet): På en god weekend i begyndelsen af sæsonen vil Renault kunne køre sig i pointene.

Sådan lyder den første spådom fra Kevin Magnussen efter at have testet RS16-raceren.

Efter danskerens fjerde testdag kom han også med sit bud på, hvornår man vil høste de første frugter af de store investeringer, som Renault foretager i det tidligere Lotus-team.

- Jeg tror eller rettere håber, at vi omkring midtvejs i sæsonen vil se, at vi begynder at se fremskridt, bedre resultater og tager flere point.

- Men der sker rigtig meget forskelligt i Enstone lige nu; der er mange ændringer, og vi får se senere på sæsonen, hvad de kaster af sig, konstaterer Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen har haft det store smil fremme, mens han har testet for Renault. Onsdag blev det igen til flere end 100 omgange i bilen. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 2. mar. 2016 - kl. 21:06 Kampklar Kevin: Kunne ikke have bedt om mere
Lotus kæmpede i de sidste to sæsoner med økonomien, og det stod så slemt til i slutningen af sidste sæson, at de på et tidspunkt blev bespist af Bernie Ecclestone blandt hans VIP-gæster.

Det har haft store konsekvenser for både personalet og udviklingen af bilen.  Her ligger den største udfordring.

- Vi skal forbedre os på mange områder, men det meste, at vi er bagud, fordi teamet (Lotus) ikke havde pengene. De har stoppet mange ting og sat ting på pause.

- Der er en bygning i Enstone, som er lejet ud til et andet firma, som nu skal overtages igen, fordi de havde lukket alt ned, forklarer danskeren.

Se også: Fyrede den af i generalprøve: Kevin sendte Renault mod toppen

Her kommenterer Jason Watt Kevin Magnussens form 

Sådan reagerede Kevin på første test i denne uge (Video: AP)

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere