Gode nyheder til Kevin: Her venter en gigantisk forbedring

Haas får ny Ferrari-motor, der yder 1000 hestekræfter - 100 mere end Kevin Magnussen er vant til i sin Renault

Kevin Magnussen får masser af power i sin Haas-racer, der får en splinterny Ferrari-motor at lege med. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen får masser af power i sin Haas-racer, der får en splinterny Ferrari-motor at lege med. Foto: Jan Sommer

Når Kevin Magnussen 27. februar første gang sætter sig bag rattet i sin nye Haas-racer og trykker på speederen ved træningen i Barcelona, vil det føles som at træde ind i en helt ny verden for den 24-årige roskildenser.

For i forhold til den Renault, han sidste sæson slæbte rundt på verdens Formel 1-baner, så er der anderledes mere power i den nye Ferrari-motor, Haas kommer til at køre med i 2017.

Det skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, som i en artikel går i dybden med den nye Ferrari-racer og naturligvis også gennemgår den nye motorenhed, som Haas altså også får at lege med.

1000 hestekræfter kommer enheden med den tekniske betegnelse 062/1 til at yde - en stigning på 25 hestekræfter i forhold til Ferraris tidligere enhed.

Det er i sig selv en fornuftig stigning, men i forhold til Magnussens Renault anno 2016 er der tale om et decideret kvantespring.

For Renault-motoren ydede med diverse opdateringer i retning af 900 hestekræfter, så effekt-stigningen for Kevin Magnussen er altså 100 hestekræfter eller mere end 11 procent.

De kræfter skal han altså forsøge at tøjle på Circuit de Catalunya 27. februar på den første af i alt otte træningsdage inden sæsonstart i Melbourna 26. marts.

Se også: Kevin åbner op: Der var rod i ledelsen hos Renault

Kevin har været to år i F1-cirkusset. Husker du hans største øjeblikke:

82 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere