Godt nyt for Kevin: Kæmpe konkurrents fremtid afsløret

Kevin Magnussen slipper angiveligt for en stor konkurrent i kampen for at beholde sit sæde hos Renault, da Sergio Perez ser ud til at fortsætte hos Force India

Sergio Perez har angiveligt besluttet sig for at fortsætte hos Force India. Det synes at forbedre Kevin Magnussens chance for at blive i Formel 1. (Foto: Jan Sommer)
Sergio Perez har angiveligt besluttet sig for at fortsætte hos Force India. Det synes at forbedre Kevin Magnussens chance for at blive i Formel 1. (Foto: Jan Sommer)
Følg Formel 1

Der er sandsynligvis godt nyt til Kevin Magnussen, når det gælder kører-kabalen i Formel 1 for næste sæson.

Mexicaneren Sergio Perez, der har været nævnt som et af de varmeste bud til et af sæderne hos Renault i 2017, har angiveligt valgt at fortsætte hos Force India. Det bekræfter teamets sportsdirektør Otmar Szafnauer over for auto-motor-und-sport.de.

Længden på kontrakten er uvist, men eftersom Perez længe har gjort god reklame for sig selv - og angiveligt er i førerfeltet til at overtage Kimi Räikkönens plads hos Ferrari i 2018 - går der flere forlydener på, at den nye aftale vil gælde for en enkelt sæson.

Forlængelsen af samarbejdet mellem Perez og Force India falder sammenhængende med nyheden om, at den mexicanske tele-milliardær Carlos Slim, der er en af verdens rigeste personer, overveje at købet teamet. Det skriver flere medier - heriblandt amerikanske ESPN.

Perez får i forvejen massiv økonomisk støtte fra Slim, og de mange mexicanske millioner har - foruden Force India-profilens præstationer i denne sæson - gjort ham til en attraktiv vare på Formel 1-hylden.

Kevin Magnussen ses her i direkte duel med Sergio Perez under det australske grandprix i marts. (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen ses her i direkte duel med Sergio Perez under det australske grandprix i marts. (Foto: Jan Sommer)
 

Sammenlignet med Magnussen ville den 26-årige mexicaner på den led have et finansielt forspring, der er til at føle på i forhold til den samlede pakke samt mere erfaring, men en kamp mod Perez i forhold til fremtiden hos Renault er altså ikke længere et aktuelt tema.

Andre kørere er dog fortsat i spil til sædet hos det franske team, der angiveligt har en lille skare af aktiver i kikkerten til at besætte pladserne for den kommende sæson.

Et af de oplagte bud skulle være den nuværende Mercedes-talent Esteban Ocon, der aktuelt er udlejet til Manor, for hvem han debuterede i det belgiske grandprix i slutningen af august. Toro Rossos Carlos Sainz spøger igen, ligesom brasilianske Felipe Nasr også prøver at gøre sig til.

Tidligere har Jenson Button og Felipe Massa været nævnt i forbindelse Renault-pladserne, men både Williams-profilen og den tidligere verdensmester fra McLaren har siden valgt at bekræfte deres karrierestop.

Der resterer syv løb af den indeværende sæson, som afsluttes i ørkenstaten Abu Dhabi i den sidste weekend i november.

Travlhed hos Renault: Sainz spøger igen i kulissen

Kevins skæbne afgøres snart: Sådan arbejder hans personlige team i kulissen

Nøglen til Kevins Formel 1-fremtid

Læserne griller Kevin: Se de bramfri svar

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag