Annonce:
Annonce:

'Grosjean fjoller rundt - Kevin vinder weekenden'

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt synes, at Kevin Magnussen gjorde et bedre indtryk i Barcelona end Romain Grosjean

Annonce:
Følg Formel 1

Der var point til Grosjean i Barcelona, men ikke til Magnussen.

Det stod klart efter søndagens løb, hvor Kevin Magnussen faldt tilbage efter en punktering kort før målstregen. Alligevel mener Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt, at danskeren vandt over holdkammeraten, når man kigger på helhedsindtrykket fra weekenden.

- Det er jo en foræring til Grosjean. Han fjoller i kval'en, og set over hele weekenden, så var det Kevin, der havde farten. Hvis teamet skal spørge sig selv: 'Hvem er mit bedste kort?', så ville det være ham efter denne weekend. En overhaling gik galt, men Kevin gjorde sit bedste, siger han om momentet, hvor Magnussen fik punkteringen.

62238836.jpg 

Annonce:

Og netop forsøget på overhaling mod Daniil Kvyat var en særdeles dristig manøvre fra Magnussens side, men det blev vurderet, at ingen skulle straffes efter episoden. Skulle der være uddelt en straf, så er Watt dog overbevist om, at den ville falde til dansk side.

- Hvis Kvyat var punkteret, så er jeg næsten sikker på, at Magnussen havde fået en straf. Han understyrer og kommer højt op i banen. Hvis vi tager danskerhatten af, så er det nok sådan det ville ende, siger Watt og jubler over dommerlinjen, der blev lagt ved dette løb.

Sådan vurderede TV3's ekspert episoden mellem Kvyat og Magnussen

 

Skulle Kevin så have holdt sig tilbage og droppet at overhale? Så havde han jo sikret sig point, må man gå ud fra...

- Det var da fedt, at han gjorde det, og det var jo kun et mulehår fra at gå rigtig. Så havde han været helt, og der havde stået 'Kong Magnussen' på forsiden. Han prøver også næste gang. Det var ikke overilet eller hovedløst, siger Watt og ærgrer sig over, at Grosjean fik et nøk mere i statistikken.

Hvordan tror du teamet reagerer efter Kevins sats?

Annonce:

- Teamchef Günther Steiner har efter min opfattelse en fed tilgang til tingene. Hvor der handles, der spildes. De er jo heller ikke bange for at gamble med pitstrategi, og han ved, hvad der er på spil.

62241182.jpg 

Magnussen så meget skuffet ud efter løbet. Er det en af hans største skuffelser?

- Skuffelsen er umiddelbar i det her tilfælde. Når han får det lidt på afstand, så vil få øje på, at han var hurtig i weekenden, og det er det, der tæller.

Generelt set var Watt overordentlig tilfreds med weekendens grandprix, hvor der endnu engang var en stærk duel mellem Ferrari og Mercedes.

- Hvis de bliver ved på denne måde, så ender det jo med en kamp på niveau med Ayrton Senna og Alain Prost, siger Formel 1-eksperten entusiastisk.

 

Mini-fan opløst i tårer foran hele verden: Rørende gestus varmer alle

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: