Annonce:
Annonce:

Grosjean flirter med Ferrari: Sædet er et opkald væk

Kevin Magnussens kollega føler, han står godt, hvis Ferrari vælger at skifte en kører: - Men det er stadig tidligt, og vi er ikke i juli endnu, siger Romain Grosjean

Annonce:
Følg Formel 1

En kombination af 30-års-krise og Renaults nølen med at overtage det økonomisk trængte Lotus-team fik i eftersommeren 2015 Romain Grosjean til at skrive under på en flerårig aftale med Haas F1.

Som bonus ville han blive tættere knyttet til amerikanernes samarbejdspartner Ferrari med muligheden for en forfremmelse, hvis præstationerne var til det.

Haas-ledelsen har slået fast, at de ikke står i vejen, hvis Ferrari kalder. Efter denne sæson har både Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen kontrakt-udløb, så pladserne hos topteamet er omdrejningspunktet for dette års silly season i Formel 1.

Både Daniel Ricciardo og Max Verstappen er på kontrakt hos Red Bull i 2018, og italienerne har for vane at satse på erfarne kræfter. Så står Romain Grosjean først i køen, hvis Ferrari beslutter sig for at skifte en kører?

Annonce:

- Godt spørgsmål, jeg ved det ikke. Livet er fuld af overraskelser, siger Romain Grosjean på FIA's pressekonference i Baku.

- Hvis du spurgte Valtteri (Bottas) 15. december, hvad han skulle lave, er jeg sikker på, at han tænkte 'jeg kører videre med Williams', og før du aner det, sidder han i en mesterskabsbil.

- Det er et telefonopkald væk, og det bedste, du kan gøre, er at yde på banen.

61058300.jpg 

- Det er stadig tidligt, og vi er ikke i juli endnu. Hvem ved, hvordan F1-gridden ser ud til næste år?

- Valtteri venter på Mercedes (finnen har en etårig kontrakt), og så er der Kimi-situationen. Hvad skal han? Siden 2010 har alle troet, han var ude af Formel 1; og her er vi nu i 2017, han er 37 år, stadig her og gør et hæderligt stykke arbejde.

- Hvis der kommer en mulighed og et sæde hos dem, tror jeg, at jeg er i en god position, men det betyder ikke nødvendigvis noget, siger Romain Grosjean.

Annonce:

Mange kørere har været sat i forbindelse med Ferrari næste år: Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Sergio Perez, Carlos Sainz Jr., Romain Grosjean, Antonio Giovinazzi sågar Fernando Alonso eller Nico Rosberg har været nævnt som muligheder - Kevin Magnussens navn er kun bragt på bane i Danmark, og han kommer tidligst i spil hos et topteam efter en række succesfulde sæsoner hos Haas.

Med sin og teamets nuværende form fortsætter Sebastian Vettel sandsynligvis sammen med en andenkører, som traditionen er hos Ferrari. Og han kan sagtens ende med at hedde Kimi Räikkönen nok en sæson. Finnen antydede i Canada, at han allerede vidste, hvad han skulle lave næste år ...

Mercedes-chefens bombe: Rosberg kan ende hos Ferrari

Dommen over F1-feltet: Kevin scorer kedelig titel

Forbandelsen brudt: McLaren vandt i Montreal

Følger Ferrari-ønske: Derfor sidder Kevin over

Vettels vilde løb i Canada: Se ham komme fra 18 til nummer 4:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: