Annonce:
Annonce:

Grosjean stadig knotten: Sender ny stikpille til Palmer

Crash som det i Rusland er, hvad man kan forvente, når man starter bag kørere som Jolyon Palmer, antyder Romain Grosjean

Annonce:
Følg Formel 1

MONTMELO (Ekstra Bladet): 'Vi kunne have siddet der i dagevis', konstaterede Haas-teamboss Günther Steiner om mødet hos dommerne i Rusland, efter Kevin Magnussens nuværende og sidste års kollega bragede sammen i første sving.

Dommen lød på et hænderligt uheld, hvilket Steiner erklærer sig enig.

To uger senere havde ærgrelsen ikke sluppet Romain Grosjean, og han sendte en ny stikpille afsted mod Jolyon Palmer på sin pressebriefing.

- Det er min fejl, for når man kvalificerer som 20’er nede bagved, ender man bag kørere … Lad mig sige det på den her måde: Det var ikke sket i de tre-fire første startrækker, sagde Romain Grosjean og anlagde et bredt smil.

- Jeg havde forventet, at han havde fået en straf. Reglen siger, at man skal efterlade en bils bredde, når der er en bil ved siden af ham.

Annonce:

- Han var på en mere åben linje, så han kan tage mere fart med ind i svinget. I eksempelvis Kina er der 20 km/t. forskel på den ydre og indre linje. Ja, han har mere fart på, men jeg var der stadig. Jeg gik endda ind over kurben for at undgå at blive ramt.

Jolyon Palmer kaldte Haas-kørerens linje for optimistisk og sendte stikpillen i Barcelona tilbage ved at konstatere, at Romain Grosjean troede, særregler gjaldt for ham.

Romain Grosjean mener fortsat, at Jolyon Palmer burde have fået en straf for ikke efterlade plads til ham i det vigtige sving to på Sochi Autodrome. Foto: Jan Sommer
Romain Grosjean mener fortsat, at Jolyon Palmer burde have fået en straf for ikke efterlade plads til ham i det vigtige sving to på Sochi Autodrome. Foto: Jan Sommer
 

I sidste ende tog Kevin Magnussens teamkammerat det fulde ansvar for en for ham skrækkelig tur til Rusland.

- Det var optimistisk af mig. Men jeg havde kvalificeret 20’er og gik efter en aggressiv start. Vi var side om side. Anyway, jeg kører en bedre tidtagning denne gang.

- I Rusland tog vi nogle forkerte beslutninger med setup og reagerede dårligt på den første træning. Jeg kæmpede med manglende vejgreb, og bilen passede mig aldrig. Jeg kørte ikke godt og tager skylden for en dårlig weekend, lød det fra Grosjean, der var helt ved siden af sig selv hele weekenden.

Kevin vandt lodtrækning: Får fordel fredag

Nyt look til Kevins racer: Nu bliver han nemmere at spotte

Ferrari forgyldes - Kevin og co. får kun krummerne

Annonce:

Haas-boss tager sig til hovedet: Det evige problem fortsætter

F1-stjerne har fidus til dansk talent

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: