Gyldent skifte: Derfor er ny bilfarve fordel for Kevin

Kevin Magnussens rigtige løbsbil skifter farve og bliver et halvt kilo lettere end den udgave, han har testet i

Kevin Magnussen kan se frem til en ny lettere farve på bilen (Foto: Jan Sommer)
Kevin Magnussen kan se frem til en ny lettere farve på bilen (Foto: Jan Sommer)

Når Kevin Magnussen i weekenden 18-20. marts kører årets første Formel 1-grandprix, så bliver det ikke i den sorte Renault, der blev kørt i ved de mange tests i Barcelona.

I Melbourne forud for løbet præsenteres den endelige udgave af Renaults Formel 1-bil, og det bliver ifølge Autosport onsdag 16. marts, at offentligheden får det første kig til den nye bil.

Og det bliver en helt anden udgave end den sorte RS16, der blev præsenteret i Paris 3. februar.

Esteban Ocon (th.) menes ifølge Autosport at få mulighed for at deltage i træningerne i forbindelse med Formel 1-grandprixerne. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 7. mar. 2016 - kl. 08:38 Kan tage køretid fra Kevin: Renault giver plads til stortalent

Sådan så bilen ud, da den blev præsenteret 3. februar, men nu skifter den farve og bliver 500 gram lettere (Foto: Jan Sommer)
Sådan så bilen ud, da den blev præsenteret 3. februar, men nu skifter den farve og bliver 500 gram lettere (Foto: Jan Sommer)

Se også: Hamilton raser: Værste ændring i Formel 1-historien

Der bliver tale om en guld-gul bil, hvor fronten og vingerne får lidt sort farve. Farvenuancerne skulle være præcis de samme, som Renaults sportsvogn kaldet RS01, som du kan se i bunden af artiklen.

Ifølge Autosport er det ikke helt ligegyldigt med farveskiftet. Der bliver nemlig tale om matte farver, og det skulle spare bilen for op mod et halvt kilo i forhold til den gloss, der var på den første udgave.

Renault har endnu ikke meldt noget officielt ud om den nye bil, men direktør Cyril Abiteboul har tidligere kaldt den første udgave for 'a show car'.

Se alt fra Kevin Magnussens test i Barcelona:

Sådan ser Renaults sportsvogn ud, og det skulle være den samme matte gyldne farve, der skal bruges til den Formel 1-racer, der præsenteres onsdag 16. marts i Melbourne:

Kevin Magnussen lytter til Thomas Jørgensen, mens racekørerens kæreste Louise holder sig i baggrunden. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 - 4. mar. 2016 - kl. 09:35 Stjernebehandler skal hjælpe Kevin

Solen skinnede på Kevin  Magnussen og Renault under testen i Barcelona - men der venter hårdt arbejde for teamet for at kæmpe sig op i den bedste halvdel af feltet. (Foto: Jan Sommer) Sport og Spil Sådan er magtforholdet på årets Formel 1-grid

35 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere