Annonce:
Annonce:

Hård dom over Kevin: Grosjean sejrer stort i Haas-duel

De internationale medier er langt fra imponerede over Kevin Magnussens præstation ved Canadas Grandprix i Montreal, hvor danskeren endte på en 13. plads til trods for sin gunstige starplacering

Annonce:
Følg Formel 1

De internationale medier var mildest talt ikke i det gavmilde hjørne, da de skulle bedømme Kevin Magnussens præstation ved Canadas grandprix, der blev vundet af Ferraris Sebastian Vettel.

Danskeren formåede ikke at udnytte sin gode startplacering som nummer 11 til at få point ved løbet i Montreal, hvor han endte på en 13. plads.

Skuffelsen hos Magnussen er sikkert ikke blevet mindre af, at han også måtte se sig slået af team-kollegaen Romain Grosjean, der endte som nummer 12. 

Ekstra Bladet har kigget på de internationale mediers bedømmelser af Kevin Magnussens præstation ved gårsdagens løb.

'Mindst overbevisende præstation'
Sky Sports kalder det en skuffende weekend for Kevin Magnussen, som får karakteren 6/10 for sin præstation.

Annonce:

'En dårlig første omgang betød, at fordelen ved sin gode indledende placering forduftede. At han sluttede løbet bag sin holdkammerat kommer også til at svie,' skriver Sky Sport, der var mildere i sin bedømmelse af Kevins holdkammerat, Romain Grosjean, som fik karakteren 6,5/10.

Hos to andre populære Formel 1-medier, Autosport og Auto motor und sport,  er man fuldkommen enige i Sky Sports bedømmelse af Kevin Magnussen. Begge har ligeledes givet ham karakteren 6/10 for sin præstation søndag.

'Imens opgraderingen hos Haas syntes at passe Grosjean glimrende, så Magnussen ikke ligeså glad ud. Det var Magnussens mindst overbevisende præstation i en ellers stærk sæson,' lyder dommen fra magasinet Autosport.

Jason Watt: Døm nu ikke Kevin færdig

Holdkammerat fik topkarakterer
Autosport og Auto Motor und Sport er dog begge noget mere imponerede over Haas-holdkammeraten Romain Grosjean, end det var tilfældet hos Sky Sports.

Begge medier har tildelt franskmanden karakteren 9/10 for sin præstation, selvom Grosjean heller ikke fik nogen point for sin placering som nummer 12.

Annonce:

'Det var ikke tydeligt at se, men Grosjean var tilbage i form for det reviderede Haas, og man kunne se, at han var meget mere komfortabel. Uheld sendte ham bagud, men han viste at han havde overtaget på Magnussen i løbet. Når skæbnen tillod det, var det en rigtig god weekend,' skriver Autosport om Grosjeans præstation.

Grandprixet i Canada var første gang i sæsonen, hvor Grosjean sluttede foran Magnussen i et løb, som begge kørere gennemførte.

Det ændrer dog ikke på at Grosjean stadigvæk står noteret for nul point i VM-stillingen, hvorimod Magnussen har står noteret for 19.

Med sin sejr i søndagens grandprix lykkedes det Sebastian Vettel at overtage førstepladsen i VM-stillingen med blot et enkelt point ned til Lewis Hamilton, der ved endte på femtepladsen i Montreal.

Største Haas-fremskridt nogensinde
Bossen undrer sig efter Haas’ møgweekend: Det sker aldrig igen
Straf truer Haas: 'Det har været en katastrofe'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: