Haas-boss bebuder ændringer: Her kan Kevin forvente godt nyt

Haas-boss Günther Steiner kalder det fantastisk, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean skal køre videre i 2018

Der er godt nyt til Kevin Magnussen og Romain Grosjean. Haas har snart en ny pakke klar til dem.

Det er teamchef Günther Steiner, der kan fortælle til Haas' hjemmeside, at der vil komme endnu en opgradering af Haas-raceren i denne sæson.

Målet er at gøre betingelserne for de to kørere endnu bedre til det japanske Grand Prix på Suzuka, 8. oktober, men teamchef Günther Steiner mener dog, at det er mere realistisk at tro på, at 'pakken' først vil være fremme to uger senere til løbet på hjemmebanen i Austin, Texas,

- Vi arbejder os stadig gennem det data, vi fik fra det sidste besøg i vores vindtunnel, for at teste, om vi kan komme med en ny pakke til løbet i Japan, eller når vi når USA. Det er mest sandsynligt, at vi kommer flere opdateringer til det amerikanske grandprix, siger Steiner.

Derefter kan Haas i så fald slutte fint af i de tre resterende løb i Mexico, Sao Paulo og Abu Dhabi, hvor den tætte kamp blandt holdene i midterfeltet vil falde på plads.

Mens kørerne har haft en kort sommerferie, har teamets ingeniører og teknikere hos Haas haft travlt med at gennemgå diverse data fra det sidste besøg i en vindtunnel.

Samtidigt har andre arbejdet med at gøre Haas VF 17-raceren klar til de to kommende løb på de to højhastighedsbaner, Spa og Monza, hvor topfarten i følge banernes oplysninger vil nå op på henholdsvis 330 km og 370 km i timen.

- Dejligt, at de to løb følger efter hinanden, lyder det fra Günther Steiner, som glæder sig over, at Haas har Kevin Magnussen og Romain Grosjean på plads til næste sæson.

Haas' teamchef Günther Steiner glæder sig over, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean også vil køre for teamet i 2018 (Foto: Jan Sommer)
Haas' teamchef Günther Steiner glæder sig over, at Kevin Magnussen og Romain Grosjean også vil køre for teamet i 2018 (Foto: Jan Sommer)
 

Glæder sig over afklaring
Haas-bossen kan stille og roligt se til på sidelinjen ved den såkaldte 'Silly Season', hvor der ikke er optræk til den helt store aktivitet, fordi Ferrari efter alt at dømme vil beholde eks-verdensmester Kimi Räikkönen, så ingen har en forventning om en større 'stoleleg'.

Det så man, da en anden eks-verdensmester, Fernando Alonso, pludseligt brød med Ferrari, da alle forventede, at han ville forlænge.

Han har senere måttet sande, at den nuværende arbejdsgiver McLaren-Honda godt nok har betalt kassen, men ikke har leveret varen 

Umiddelbart ser det ud til, at der kun skal findes en plads til den kommende GP2-mester, Charles Leclerc fra Monaco, men efter at Sauber har droppet Honda og valgt at gøre som Haas - og køre med motorer fra Ferrari - vil det schweiziske Formel 1-mandskab med svenske penge i ryggen være et godt bud.

Køreren fra fyrstedømmet er nemlig Ferrari-lærling, og det kan betyde, at Mercedes-talentet Pascal Wehrlein, som er på lejeophold hos Sauber, skal på jobjagt.

- Det er fantastisk, at vi har de to kørere på plads, som vi ønsker. De er begge solide og arbejder godt sammen med holdet. Der er ingen usikkerhed om, hvem der skal være her, og de vil ikke blive ikke nervøse. De kan fokusere på at forsvare og forbedre deres position, siger Günther Steiner.

Kevin i Danmark: Ikke et ord om kuglerne - kun på t-shirten

Sut mine kugler! Her er episoden, hvor Kevin blev straffet

Mens hele verden venter på nyt: Sådan vil sønnen hylde Schumacher