Annonce:
Annonce:

Haas-boss indrømmer teamets største svagheder

Særligt omkring pitstop kan Haas hente tid, mener teamejeren

Annonce:
Følg Formel 1

MONACO (Ekstra Bladet): Normalt peger man ikke fingre af nogen, der begår fejl på et Formel 1-team. Hvis Haas-mekanikerne laver et langsomt pitstop, kunne ingen af kørerne drømme om at sige det offentligt.

Men Gene Haas er ikke, som teambosser er flest. Kevin Magnussens arbejdsgiver siger tingene ligeud.

Og i Monaco nævnte han netop pitstop, hvornår de skal tages, og de strategiske beslutninger omkring dækvalg som eksempler på, hvor det unge team bør forbedre sig.

- Vi er svage på områder som dækstrategi, og vi er lidt svage i vores pit-område. Vi bliver fanget bag biler, som koster os positioner. Alle disse ti små ting bliver sammenlagt til et sekund. Der mister vi virkelig meget tid, og jeg tror, at som vi udvikler os, bliver vi bedre til det, sagde Gene Haas på teamchefernes pressekonference.

10.8841251j.jpg 

Annonce:

Sammenlignet med debutsæsonen har teamet i år færre point på nuværende tidspunkt af sæsonen. Til gengæld er der scoret med begge biler.

- Vi var lidt heldige sidste år, og nu er vores held normaliseret. Og normalt held er, hvad du typisk har i racing, så det er en udfordring. Konkurrencen er hård, for alle de andre teams er alle meget dygtige til deres job, siger han.

- Vi er her mere for at lære end for at køre racerløb i øjeblikket. Det er en proces. Jeg er meget glad for, hvor vi er lige nu. Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, men lige nu er vi tilfredse.

Mødet med Formel 1 har været en overvældende oplevelse for den amerikanske milliardær, som også med succes har hold i Nascar. Faktisk er han ikke helt sikker på, at han havde trådt ind i Formel 1, hvis han vidste, hvad han rent faktisk gik ind til.

Annonce:

- Som formentlig mange Formel 1-fans var jeg ikke klar over omfanget af de tekniske udfordringer; de ved virkelig ikke, hvor komplekse disse biler er, men det er spændende og sjovt at være involveret i. Vi har nogle gode partnere, og jeg synes, vi klarer os okay, siger Haas.

62204380.jpg 

Gene Haas: Kevin er en passiv-aggressiv type

Formel 1 i våbenkapløb: Her er Haas' testplan

Lægger en lille milliard: Sådan vil Kevins boss skabe succes

Grosjean overbevist: Haas-ejer rammer plet

Chefen glad for Kevin og Grosjean: Vi har de bedste kørere

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: