Annonce:
Annonce:

Haas-boss langer ud efter rival: Han skal stoppes

Günther Steiner køber ikke undskyldninger fra Carlos Sainz, efter spanieren både lørdag og søndag kom i vejen for Haas-kørerne

Annonce:
Følg Formel 1

MONTREAL (Ekstra Bladet): Toro Rossos Carlos Sainz Jr. regnes som en af Formel 1’s kommende superstjerner, men hvis der er en, som ikke er imponeret af spanierens kørsel, er det Haas’ teamchef Günther Steiner.

Spanieren kom på tværs i starten, hvilket sendte Romain Grosjean i pit med en ødelagt frontvinge og Williams’ Felipe Massa ud af løbet.

Dommerne takserede efter grandprixet forseelsen til tre gridplaceringers straf i Baku til næste grandprix plus to strafpoint på licensen. Det er anden gang i denne sæson, Carlos Sainz modtager en gridstraf for en kollision. Første gang var i Bahrain, hvor det gik ud over Lance Stroll.  

Günther Steiner var mildest talt tosset bagefter.

Annonce:

- For mig er det mere end en racing incident, hvor skulle Romain køre hen? Han var på græsset og kom tilbage. Den anden gang håber jeg, at han vidste, Romain var der, konstaterer teamchefen, da han gør status over for blandt andre Ekstra Bladet.

Under træning kørte spanieren uforsvarligt langsomt, så Kevin Magnussen var ved at hamre ind i ham med over 200 km/t. Her slap Sainz med en reprimande.

16.1.28731324.jpg 

Sidste år til Belgiens Grand Prix fik daværende Haas-kører Esteban Gutierrez fem pladers straf for en identisk situation, hvad Steiner ikke har glemt.

- Jeg ved ikke, hvordan vi skal stoppe det. Vi havde et problem med ham i løbet, og Kevin havde et med ham lørdag, hvor han undgik straf. Jeg husker meget godt en hændelse sidste år, hvor Esteban fik en fem pladsers straf for noget lignende. Sainz slap i går, og så sker det igen i dag.

Spanieren undskyldte sig med, at Romain Grosjean lå i en blind vinkel, og at hans sidespejle var for små. 

Forklaringen køber Günther Steiner ikke …

Annonce:

- Hvis hans sidespejle hele året har været for små, er det ingen undskyldning. Når han vidste det før, skulle de have ændret dem. Det er ikke vores problem. Det er en tynd undskyldning.

- Åh, mine spejle er for små hele året, og jeg bliver ved med ikke at kunne se folk …

Romain Grosjean var også vred efter løbet:

- Jeg er meget utilfreds med Carlos' manøvre i starten. Hvad han gjorde ved mig på vej ind i sving tre. Det var meget, meget farlig. Jeg er glad for, at bilen ikke pådrog sig for meget skade.

Carlos Sainz forsvarer sig:

Kevin tosset på dommerne: Dum straf

Ærlig Watt erkender: Her tog jeg grueligt fejl

Kevin efter ny trafik-prop: Hårde lærepenge

Får påtale: Sainz i ny batalje med Kevin

Kevin på kant med Toro Rosso-duo: 'Han kørte lige ind i mig'

F1 Stilling 2017

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: