Haas-boss spår boost i Barcelona

En af teamets største opgraderinger vil bringe Haas F1 tilbage ind i top-ti, forventer teamchefen Günther Haas

SOCHI (Ekstra Bladet): Mødet med Sochi Autodrome blev den hidtil dårligste weekend for Haas-teamet i denne sæson.

Problem efter problem kombineret med en bane, der ikke passede Haas’ VF17’er særligt godt, var forklaringen ifølge teamchefen Günther Steiner.

Pludselig lignede Haas det dårligste af midterholdene. Alligevel forventer han allerede til næste løb i Barcelona at være tilbage i den sjove ende, hvor det er muligt at køre sig i top-ti uden at lukrere på andres ulykke.

Han sætter sin lid til teamets kommende store opgradering af raceren; en af de største i dets (korte) historie.

Konkurrenterne medbringer også deres første store opgraderinger, men Steiner havde på fornemmelsen, at flere teams i midterfeltet allerede var begyndt at rulle den ud i Rusland.

- Jeg ved ikke, om det er vores største nogensinde, men den hører til blandt dem. Der er mange ting på vej. Vi testede det ikke i Bahrain, så vi skal have undersøgt, om den virker ligesom i vindtunellen. Hvis den gør, er det en pæn opgradering, fortæller Günther Steiner til blandt andre Ekstra Bladet.

- Men igen: Nogle gange skal man også bruge lidt tid på at lære den at kende ligesom med bremserne. Forhåbentlig ikke. Jeg tror, den vil give os et boost, siger han.

61950806.jpg
Planen i Barcelona er også, at man medbringer en løsning, så det er muligt at bruge de nye bremser fra CI. Kølingen fungerede ikke, så de blev alt for varme.

Den pointløse tur til Sochi var lagt bag ham umiddelbart efter løbet.

- Jeg er pisse irriteret over en weekend, hvor næsten alt, som kunne gå galt for os, gik galt. Men det får mig ikke til at sige, at sæsonen er ovre.

- Vi rejser os igen. Vi har en opgradering med til Barcelona, vi kommer tilbage, siger han.

Kevins kollega Grosjean crasher med Palmer:

Kevin følte sig bortdømt: Korrekt facon var farligere 

Point var på menuen: Straf spolerer Magnussens løb

Tommel op til Kevin: Tæt på perfektion i svær situation

Watt: Derfor tabte Ferrari det hele på gulvet