Annonce:
Annonce:

Haas knoklede natten over med motorproblemer

Over midnat opstod et problem med Romain Grosjean ellers frikendte nye motor, så franskmanden er nødt til at bruge sin gamle resten af weekenden

Annonce:
Følg Formel 1

LE CASTELLET (Ekstra Bladet): Haas F1 Team og i særdeleshed Romain Grosjean slipper tilsyneladende ikke for problemer i en hel raceweekend i denne sæson.

Franskmanden lå for længst og sov ovenpå to strålende træningssessioner, da Haas-mekanikerne på den forkerte side af midnat opdagede et problem med turboen i den nye motorenhed.

De havde intet andet valg end at udskifte den med sæsonens første motor, oplyser teamet til Ekstra Bladet.

Udskiftningen tog hele natten, og Romain Grosjeans mandskab var først færdige klokken 06.00 - tre timer før de skulle afsted til banen igen …

Det er første gang i år, at Haas bryder den såkaldte curfew - eller spærretid - som er sat i værk, så mekanikerne ikke arbejder i døgndrift. To gange i løbet af en sæson er det tilladt uden straf.

Annonce:

For Romain Grosjean betyder det imidlertid et mindre handicap, når han til både tidtagning og grandprixet skal køre med årets første motorenhed, som nu skal bruges for niende gang til løb. Mod planlagt syv gange.

Ferrari havde ellers efter nærmere undersøgelser ovenpå det tekniske problem, som kostede Grosjean kvalifikationen i Canada for to uger siden, konkluderet, at motoren overlevede den voldsomme røgudvikling.

Hvorvidt de to uheld er relateret ved Haas-teamet ikke på nuværende tidspunkt.

Haas er hurtige i denne weekend, men særligt Romain Grosjeans side af garagen fortsætter med at være uheldige. Foto: imago sport/All Over Press
Haas er hurtige i denne weekend, men særligt Romain Grosjeans side af garagen fortsætter med at være uheldige. Foto: imago sport/All Over Press
 

Ambitiøs plan B: McLaren pønser på overraskende transfer

Formel 1 presses til grænsen af VM: - Vi får travlt

Heldet med Haas: Slipper for straf

I Kevin Magnussens sidse af garagen sidder den gamle motor i bilen om fredagen, mens der skiftes til den nye lørdag-søndag. Sådan ville det også normalt være hos Romain Grosjean, men den nye sad i til træning for at sikre, at alt fungerede efter planen.

Annonce:

Tredje træning køres klokken 12 og tidtagningen klokken 16. Tiderne er rykket denne weekenden, så grandprixet ikke kolliderer med Englands VM-kamp mod Panama. Selv Formel 1 tør ikke udfordre det engelske landshold på det vigtige britiske marked. 

Forstå F1's silly season: En tikkende bombe

Haas-boss: Vi ser den rigtige Kevin nu

Det ser du ikke på tv: Kom bag Haas' lukkede døre

Chefingeniørens forklaring: Stor forskel på Kevin og Romain

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: