Haas-problemer gjorde det svært for Kevin og Grosjean

Kevin Magnussens tid under anden træning i Monaco gav en 16.-plads. Han var 1,73 sekunder efter den hurtigste.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) kørte den 16. hurtigste tid, da han torsdag var på banen i Monaco til anden træning forud for søndagens Formel 1-grandprix.

Tiden lød på 1 minut og 13,572 sekunder.

Magnussen satte den dårligste tid af alle under den første træning, da han kun nåede at gennemføre syv omgange, inden han kørte i garagen på grund af elektroniske problemer med bilen.

Det virkede ikke til, at problemerne var helt løst til anden træning, og der kom aldrig fuld knald på danskerens Haas-racer.

Magnussen kørte 1,731 sekunder langsommere end den hurtigste tid, der blev sat af Red Bulls Daniel Ricciardo.

Og Red Bull så i det hele taget stærke ud på banen i Monaco, hvor næsthurtigste tid blev sat af Ricciardos teamkollega Max Verstappen.

Magnussens teamkollega Romain Grosjean kørte sin hurtigste omgang på anden træning i tiden 1 minut og 13,763, hvilket gav ham den 18. hurtigste tid.

Der køres endnu en træning i Monaco lørdag formiddag, inden kvalifikationen køres senere lørdag. Selve grandprixet køres søndag.

Kevin Magnussen var 16. bedst på dagens anden træning. Foto: Jan Sommer
Kevin Magnussen var 16. bedst på dagens anden træning. Foto: Jan Sommer
 

Formel 1 Formel 1 trækker i pink: Bliver helt skørt i Monaco

Sebastian Vettel vil ikke have noget imod at være på hold med Lewis Hamilton. Men de er begge overbeviste om, at det ikke kommer til at ske lige nu. Foto: Claude Paris/AP/Ritzau Scanpix Formel 1 Hamilton og Vettel åbne for at skabe drømmeduo

Sport og Spil En halv times F1-baggrund: Grosjeans kvaler, Kevins fremtid og gamle unoder

22 kommentarer
Vis kommentarer