Hamilton: Jeg skal hæve barren

Den regerende verdensmester i Formel 1 håber at blive noteret for den tredje titel på stribe

Lewis Hamilton tror, det bliver svært at genvinde VM-titlen. (Foto: AP/Eric Gay)
Lewis Hamilton tror, det bliver svært at genvinde VM-titlen. (Foto: AP/Eric Gay)

Lewis Hamilton er kun 31 år, men han har allerede tre gange vundet verdensmesterskabet i Formel 1.

Den britiske racerkører, der har snuppet titlen de seneste to år, håber at lave et hattrick med tre titler på stribe. Mercedes-køreren forventer dog hård konkurrence, ikke mindst fra teamkollegaen og ærkerivalen, Nico Rosberg.

- Nico kommer til at være super hurtig og super stærk, så jeg bliver nødt til at hæve barren igen, siger Lewis Hamilton.

- Jeg har opnået meget i de seneste to år, og det bliver uden tvivl svært at gøre det igen for tredje gang, siger briten, der foruden VM-titlerne i 2014 og 2015 også vandt tilbage i 2008.

Nu går det løs: Sådan tester Kevin i Barcelona

30-årige Nico Rosberg er sluttet som nummer to i VM-stillingen de seneste to år. Tyskeren er sulten efter omsider at komme øverst på sejrspodiet.

- Jeg har to gange haft bilen, der har gjort det muligt at realisere drømmen, men jeg har ikke helt formået at få alt til at spille.

- Jeg leder hele tiden efter nøglen, der kan få mig til at tage det sidste skridt mod titlen, og jeg vil kæmpe om den igen i år, siger Nico Rosberg.

Lewis Hamilton vandt sidste år VM-serien med 381 point. Nico Rosberg havde 322 point på andenpladsen, mens Ferraris tysker, Sebastian Vettel, blev nummer tre med 278 point.