Hamilton langer ud efter konkurrent: - Dit pikhoved

Ferrari-køreren Sebastian Vettel tager Mercedes-køreren Lewis Hamilton i forsvar efter englænderens noget grimme sprogbrug i forbindelsen med Bahrains Grand Prix

SE VIDEO ØVERST: HAMILTON KALDER VERSTAPPEN FOR ET PIKHOVED

Efter Bahrains Grand Prix er den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton kommet i vælten efter, at man kunne se, at Hamilton kaldte Max Verstappen fra Red Bull for et 'pikhoved' efter løbet.

På det efterfølgende pressemøde forsvarede konkurrenten Sebastian Vettel fra Ferrari englænderen. Han mente, at enhver kunne have brugt sådan et ordvalg i kampens hede.

- Vi har alle været i den situation, vi kæmper mod hinanden, og i nogle tilfælde kører vi tæt, og vi har en del adrenalin kørende. Hvis man sammenligner det med fodbold, tror du så, at fodboldspillere kun siger pæne ting, hvis man sætter en mikrofon på dem, og man bliver taklet af en modspiller. Så jeg synes ikke, at I kan stille sådanne lorte spørgsmål og lave en historie ud af ingenting, sagde Vettel til en journalists spørgsmål på pressemødet.

Artiklen fortsætter under billedet.

doc6zm12kyxaxy1fww2qola.jpg 

- Husker ikke episoden
Lewis Hamilton var noget mere lavmælt ved pressemødet, og han nævner, at Verstappen ikke havde respekt for Hamilton i situationen.

- Helt ærligt, jeg husker ikke situationen? Jeg tror måske, at det var, da vi snakkede sammen efter? Jeg havde en situation med Max Verstappen, og det var en unødvendig kollision. Der skal være en vis respekt mellem chaufførerne, men i sidste ende... måske bliver jeg nødt til at se episoden igen, men det ligner ikke en respektfuld manøvre af Verstappen, sagde Hamilton blandt andet på pressemødet.

Efter pressemødet uddybede Hamilton episoden. Her sagde han, at han faktisk kunne se, at Verstappen var ved at overhale Hamilton. Hamilton mener dog, at Verstappen bevidst prøvede at skubbe Mercedes-køreren af banen.

- Det efterlod mig uden plads, så vi endte med at køre sammen. Efterfølgende var jeg dog bare glad for, der ikke var gået noget i stykker på min bil, og jeg kunne fortsætte løbet. Det ville have været svært at acceptere, da jeg tænker på VM-titlen og allerede har tabt to løb, sagde Hamilton.

Bahrains Grand Prix blev vundet af Sebastian Vettel fra Ferrari foran Valtteri Bottas og Lewis Hamilton fra Mercedes. Kevin Magnussen fra Haas sluttede på en flot femteplads.

 

 

Tilfreds teamejer hylder Kevin: - Det er svært at gøre

Sådan skal Formel 1 reddes: Jasons syv bud

Du kan se, at Vettel kalder journalistens spørgsmål for 'dumt' og forsvarer Hamiltons pikhoved-kommentar på det efterfølgende pressemødet i nedenstående video.

71 kommentarer
Vis kommentarer