Hamiltons stikpille til team-rival: Bare Nico ikke vinder

Lewis Hamilton satte ord på duellen med Nico Rosberg i talkshow fredag aften

Hamilton vil gøre alt for, at Rosberg ikke bliver verdensmester. (Foto: AP)
Hamilton vil gøre alt for, at Rosberg ikke bliver verdensmester. (Foto: AP)

Der er nok ikke nogen, der er i tvivl om, at de to Mercedes-kørere Nico Rosberg og Lewis Hamilton ikke just er perlevenner.

Begge ligger de helt i toppen i Formel 1-serien og duellerer weekend efter weekend om at være den første kører, der ser det ternede flag.

Den regerende verdensmester og hans tyske team-kammerats forhold er gradvist blevet køligere og køligere de seneste to år og harcelerede i den seneste sæson, hvor forholdet bedst kan beskrives som iskoldt.

Formel 1 Alonso skræmt over voldsomt crash

I talkshowet 'Graham Norton' fredag aften satte Hamilton ord på forholdet til Rosberg og forklarede, at sidste sæson var den mest intense kamp han har haft i  sin karriere, og at deres tidligere så solide venskab nåede til et kritisk punkt.

Ligeledes forklarede den engelske superstjerne, at nok er de holdkammerater, men rivaliseringen ligger alligevel så dybt, at han håber, at en anden kører end Nico Rosberg vinder VM-titlen, hvis han selv skulle gå hen og snuble på målstregen.

- Vi er et hold og for begge kørere gælder det om at få point og vinde mesterskabet. Men individuelt, vil vi begge vinde og slå hinanden. Jeg er nødsaget til at sige, at hvis jeg ikke selv vinder, så håber jeg, at min hold-kammerat gør. Det er bare ikke helt sandheden, sagde Hamilton ifølge BBC.

Formel 1 Jason Watts råd til Kevin: Skynd dig væk!

Selv om Hamilton ikke håber, at Rosberg bliver verdensmester, er der dog meget, der tyder på, at det går i den retning, hvis englænderen ikke forsvarer sit verdensmesterskab.

Hamilton fører nemlig VM-serien med ti point ned til sin tyske rival, som har yderligere 39 point ned til landsmanden Sebastian Vettel.

Næste grand prix køres i næste weekend på den legendariske Silverstone-bane i England, hvor de resterende kørere skal forsøge at bryde den massive Mercedes-dominans.

17 kommentarer
Vis kommentarer