Hamiltons superkontrakt lader vente på sig

Der kommer mod forventning til at gå noget tid, inden at verdensmester Lewis Hamilton skriver under på en ny kontrakt med Mercedes - en del af forklaringen er, at han selv står for forhandlingerne

Lewis Hamilton forhandler selv med Mercedes om sin nye kontrakt. De forhandlinger trækker lidt ud, men aftalen er lige på trapperne forsikrer verdensmesteren. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lewis Hamilton forhandler selv med Mercedes om sin nye kontrakt. De forhandlinger trækker lidt ud, men aftalen er lige på trapperne forsikrer verdensmesteren. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

For en uges tid siden var Lewis Hamilton sikker i sin sag - en ny kontrakt ventede lige rundt om hjørnet:

- Helt ærligt, der er 99,6 procent færdigt. Der er ikke nogen forhandlinger tilbage, sagde verdensmesteren og bebudede, at der nok ville gå en uges tid, inden aftalen kunne præsenteres.

Det kommer ikke til at ske. i hvert fald ikke inden det forestående grandprix i Beijing, der køres på søndag.

For de 0,4 procent, der mangler, har vist sig vanskelige at få på plads, indrømmer briten nu.

Se også: Hamilton tæt på kæmpe-kontrakt: Her er Formel 1's lønførende trio

Det skyldes ikke mindst, at han nu for første gang selv klarer forhandlingerne og derfor selv skal læse og forstå de 80 sider, kontrakten fylder - og det er svært, når det er skrevet på kancellisprog med mange juridiske spidsfindigheder.

- Der er så mange sider i en F1-kontrakt, og man skal slide i det for at forstå det-

- Jeg har læst kontrakter før, men nu gør jeg for første gang det hele på egen hånd uden en manager til at ordne tingene for mig, skriver den 30-årige brite i sin klumme på BBC.

Se også: Efter Ferraris opblomstring: Alonso fortryder ingenting ... endnu!

Han påpeger også, at det har været svært selv at skulle tage forhandlingerne - men at parterne stadig er meget tæt på en endelig aftale.

- Jeg ved godt, at folk undrer sig over, hvad der sker, og der er nok nogle, der tror, at der er større problemer, end vi giver udtryk for.

- Men jeg kan forsikre jer, at det ikke er tilfældet. Der er naturligvis ting, de vil have, og der er ting, jeg vil have. Og vi er ikke kommet til en endelig aftale endnu.

- Men jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at vi til slut vil nå den, skriver Lewis Hamilton, der rent sportsligt er opsat til Kinas Grand Prix.

- Jeg går ind til denne weekends kinesiske grandprix besluttet på at vende Ferraris fordel og vinde igen, efter de slog os i Malaysia.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere