Han er F1-feltets største brok-røv - og her rangerer Kevin

Kevin Magnussen er ikke kendt som en brok-røv, men dem er der ellers en del af i Formel 1-feltet

Romain Grosjean lod i weekenden verden vide, hvilke frustrationer han bar rundt på.

Han brokkede sig over grejet i dagene op til løbet, og da det endelig gik løs i Rusland, så sluttede det brat efter en kollision med Jolyon Palmer. Her beskyldte franskmanden Renault-køreren for ulykken, selvom det blev vurderet som et racing incident og altså ikke gav straf.

Og Grosjean er altså en mand med temperament.

- Han er nok den i midterfeltet, der brokker sig mest, men han havde altså også god grund til det i denne weekend, vurderer Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt, der får stillet opgaven at pege på F1-feltets største brokkehoved.

Hør Kevins teamkammerat brokke sig her:

- Det er svært at sige, hvem der ikke gør det, starter Watt med et grin.

- Men jeg peger på Sebastian Vettel. Man glemmer det lidt, når han har vind i sejlet, men han er virkelig en brok-røv. Vettel er en af de største kællinger, når det kommer til den her disciplin.

Sidste år kom Vettel i skænderi med Kvyat:

Der tegner sig hurtigt et billede. Brokkeriet hører sammen med, hvor stor en stjerne man er.

- Lewis Hamilton piver også. Det gør de største stjerner, for nerverne sidder udenpå tøjet, siger Watt og peger også på Max Verstappen og Kimi Räikkönen. Sidstnævnte gør det på sin helt egen facon.

- Han er knastør og slet ikke så højrystet. Der får man bare et 'Leave me alone'.

På listen over de største kværulanter finder man selvfølgelig også Fernando Alonso.

- Alonso melder virkelig ud. Han rakker ned på udstyret konsekvent, og det er han den eneste, der gør. Han har også størst mulig grund til det.

- Alle de store gør det, og sidder man i cockpittet og kører ræs, så mister man orienteringen, og så kan der nemt komme et udbrud. Sådan er det bare, lyder det fra Watt.

Kevin Magnussen falder ikke i kategorien brok-røv, og det er der ingen grund til at lave om, selvom karaktertrækket går igen hos mange af de bedste kørere.

- Han skal bare være sig selv. Han er jo den nordiske viking. Hvis man brokker sig meget, så kan man hurtigt få på puklen.

F1-stilling Sochi

F1 Stilling 2017