Annonce:
Annonce:

- Har aldrig været sådan før

Formel 1 er lige så tæt som Indycar, mener Kevin Magnussen

- Formel 1 er fantastisk  i øjeblikket, siger Kevin Magnussen. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix
- Formel 1 er fantastisk i øjeblikket, siger Kevin Magnussen. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Formel 1

Et enkelt løb kørte Kevin Magnussen i Indycar, da danskeren i 2021 pludselig blev hentet ind som afløser hos Arrow McLaren for den skadede Felix Rosenqvist.

Indycar er en spec-serie, hvor bilerne stort set ens og derfor meget tæt matchede.

Sådan føles Formel 1 i øjeblikket, konstaterede Kevin Magnussens efter Saudi-Arabiens Grand Prix.

Midterfeltet har altid været tæt, mens Magnussen har været i Formel 1. Ved begyndelsen af 2023 er seks teams imidlertid så meget på samme niveau, at marginaler afgør, hvem der slipper bedst fra weekenden.

- Formel 1 er fantastisk i øjeblikket. Det er virkelig tæt i midterfeltet. Jeg har aldrig prøvet at have det sådan. Det føles, som om vi er Indycar eller noget i den stil, sagde danskeren.

Annonce:

- At score point fra 13.-pladsen med den dækhåndtering, vi havde, var virkelig godt. Det er supertæt. Alle er så tæt sammen, at hvis du skal score point, skal du både have et godt løb og håndtere alt rigtigt. Det er ikke nok kun at få en ting rigtigt, der skal mere til for at være i pointene.

Efter en hård start og bekymrede miner i Haas-garagen var Haas-chefen anderledes begejstret efter Saudi-Arabiens Grand Prix, og det ser ud til, at holdet har fået has på et af sine helt store problemer

Årets andet løb bød til gengæld også på det, der ved første øjekast kunne ligne en første konflikt mellem Kevin Magnussen og hans nye holdkammerat, men virkeligheden er en helt anden

Kevins chef jubler: Kæmpe hovedpine løst

Grandprixet på Jeddah Corniche Circuit har udløst masser af lovprisninger til Magnussen. Blandt andre fra den tidligere Indycar-stjerne James Hincliffe som på F1's officielle hjemmeside fremhæver Haas' dansker, og hvordan han tålmodigt ventede på sin chance til at overhale Yuki Tsunoda uden at ty til desperate handlinger.

- Magnussen lod ikke frustrationerne påvirke ham, han valgte det rette øjeblik og sikrede sit team deres første point i år med den overhaling, skriver han.

Løbet betød også, at Magnussen for første gang i år nåede top ti på Formel 1's officielle powerranking. Danskeren indtog femtepladsen.

SE OGSÅ: Debriefing fra Jeddah: - Han er fantastisk

Ekstra Bladet var med ved FIFA's kongres i marts i Rwanda, hvor Gianni Infantino blev genvalgt som præsident. Hør mere i 'Blodbold' med Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: