Annonce:
Annonce:

Her er Formel 1-stjernens spydige stikpille

Den tidligere verdensmester er ikke ligefrem imponeret over Lewis Hamiltons seneste kommentarer

Annonce:
Følg Formel 1

Der er verdensmester-fejde i Formel 1 før sæsonstart, og det skyldes en lille bemærkning, som Fernando Alonso havde et særdeles kækt svar til.

For nylig kom Lewis Hamilton nemlig for skade at sige, at han synes det var noget møg med al den data-deling, der foregår mellem teamkammerater i Formel 1.

- Jeg kører alle mine omgange og gør alt mit hjemmearbejde, og så kan den anden se det hele. Det har jeg talt med mit team om, sagde Mercedes-stjernen i UBS' Facebook-livesending.

Efterfølgende måtte Hamilton gøre det klart, at kommentaren ikke var rettet mod den nye mand i teamet, Valtteri Bottas.

Snigpremiere! Her er de første billeder af Kevins racer

Men nu var udsagnet altså ude, og det fik så Fernando Alonso, som kørte på samme hold som Hamilton i 2007, til at komme med et modsvar af den spydige slags.

Annonce:

Han hævder nemlig, at Hamilton kunne have vundet VM sidste år i stedet for Nico Rosberg, hvis bare han havde brugt informationerne rigtigt.

- Han har sagt mange gange, at han lærte af al det data. Mercedes er et af de hold, hvor ingeniørerne udveksler mest data mellem kørerne, så det var noget mærkeligt noget at sige, siger Alonso ifølge Sky Sports.

- Hvis han havde kigget lidt mere på Rosbergs data, så havde han måske vundet VM i stedet for Rosberg.

Selvfølgelig en fuldstændig gratis omgang fra Alonso, der åbenbart ikke havde tænkt sig at skåne sin tidligere teamkammerat.

Selvsamme spanier afslørede fredag, at han talte med Mercedes, der tog kontakt til ham efter Rosbergs pludselige karrierestop.

I den kommende ude er F1-feltet samlet i Barcelona, hvor de nye biler skal testes, og du kan følge hele cirkusset tæt her på Ekstrabladet.dk.

Wow! Sådan har du ikke set McLaren-raceren i lang tid

Kæk Haas-chef straffer Grosjean for Brasilien-brøler

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: