Her er Kevins ambitiøse mål

Renault har endnu ikke fastlagt sine målsætninger for 2016-sæsonen - deres danske racerkører lægger på ingen skjul på sine

Tidligere på året lancerede Renault deres nye bil. Se reklamen for den gule racer her, hvor Kevin Magnussen og holdkammerat Jolyon Palmer surfer bilen i land i selskab med en australsk surfer babe

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Stemningen hos Renault er ganske god trods de manglende point i årets første løb. Franskmændene mangler lidt fart i kvalifikationen - det arbejdes der på - men var til gengæld positivt overrasket konkurrencedygtigheden i selve løbet.

Et decideret mål for sæsonen er endnu ikke fastlagt.

- Det er stadig et overgangsår, hvor vi prøver at sætte det hele i gang igen. Vi skal bare se, hvad vores bedste lige nu kan bringe. Overordnet er målet at blive verdensmestre både med en kører og som konstruktør, siger Kevin Magnussen.

- Det er målet, og vi ved, at det ikke kommer til at ske i år eller næste år. Det arbejder vi hen mod, så denne sæson betyder ikke helt så meget.

Kevin Magnussen lægger dog ikke skjul på sit altoverskyggende mål for sæsonen: At fortsætte som Renault-kører efter denne sæson.

- Ja, det er det væsentlige for mig er at være her, når Renault vinder verdensmesterskaber. Jeg vil have, at det er mig, som vinder dem, siger den 23-årige dansker.

Stoffel Vandoorne skal nok klare det fint som afløser for Fernando Alonso, mener Kevin Magnussen. (Foto: Jan Sommer) Formel 1 Kevin har fidus til Alonsos afløser: Han kan slå Button

Lige nu må racerkørerens fans imidlertid indstille sig på, at en god weekend resulterer i point - og topplaceringer er uden for rækkevidde.

- Jeg er sikker på, at folk derhjemme gerne ser mig på podiet. Det vil jeg også selv. Jeg håber, vi har gjort vores ambitioner klare, og det giver mening, at vi ikke når der lige nu. Men jeg synes ikke, vi underleverer ved ikke at nå podier i øjeblikket, siger han.

18 kommentarer
Vis kommentarer