Historisk nyhed i Formel 1

Miami kan i 2021 blive værtsby for endnu et amerikansk grandprix i motorsportens kongeklasse

Kevin Magnussen og resten af F1-feltet er på vej mod Miami. Foto: Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen og resten af F1-feltet er på vej mod Miami. Foto: Ritzau Scanpix

Formel 1 kan være på vej til Miami.

I en pressemeddelelse oplyses det, at arrangørerne bag Formel 1 har lavet en forhåndsaftale med NFL-holdet Miami Dolphins om, at der i 2021 skal afholdes et grandprix på en speciallavet bane omkring Dolphins' hjemmebane, Hard Rock Stadium.

Bystyret i Miami, der skal godkende planerne, før løbet bliver en realitet, vil stemme om det på et møde 28. oktober, lyder det.

- Vi er glade for at kunne annoncere, at Formel 1 og Hard Rock Stadium er blevet enig om en forhåndsaftale om at være vært for det første Formel 1-grandprix i Miami nogensinde ved Hard Rock Stadium, siger Formel 1's kommercielle direktør, Sean Bratches, og næstformand og administrerende direktør i Miami Dolphins og Hard Rock Stadium Tom Garfinkel i en fælles udtalelse.

- Vi er dybt taknemmelige over for fans, folkevalgte politikere og den lokale turistindustri for deres tålmodighed og støtte i løbet af denne proces. Vi ser frem til at bringe verdens største motorsportsfænomen til en af verdens mest ikoniske og glamourøse områder for første gang.

Hvis grandprixet i Miami bliver en realitet, vil der være to amerikanske løb i Formel 1-kalenderen, der i forvejen tæller et grandprix i Austin, Texas.

Lewis Hamilton fører Formel 1 foran holdkammeraten Valtteri Bottas. Foto: Kim Hong-Ji/Ritzau Scanpix Formel 1 - 16. okt. 2019 - kl. 11:27 F1-stjerne chokerer: - Har lyst til at opgive alt

Se også: Intern konflikt: Antyder urent trav hos F1-team

Kevin Magnussen oplevede i Suzuka en mindre rutsjetur op og ned i den bagerste ende af feltet. Her er Daniel Ricciardo i Renault på vej forbi danskeren (Foto: Ritzau/Scanpix) Formel 1 - 15. okt. 2019 - kl. 10:01 Watts teori: Ville undgå Haas-ballade på banen

21 kommentarer
Vis kommentarer