Hjerteskærende Schumacher-brev afsløret: - Han nægter at give op

Michael Schumachers kone har sendt et takkebrev, der fortæller, at racerkøreren er en fighter og ikke giver op

Følg Formel 1

Det er ikke meget, der er kommet frem om den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumachers tilstand siden den alvorlige skiulykke i december 2013.

Derfor er hver en indikation på racerkørerens tilstand interessant, og nu er der nyt fra verdensstjernens kone, Corinna Schumacher.

Det er den tyske schlager-sanger Sascha Herchenbach, der via Bunte har offentliggjort et takkebrev, som han fik fra konen efter at have skrevet en sang dedikeret til Schumacher.

- Fra bunden af mit hjerte vil jeg gerne takke dig for din besked og din flotte gave, der vil hjælpe os gennem denne svære tid.

- Det er skønt at modtage så mange gode hilsener og andre velmenende ord, der er en stor hjælp for vores familie. Vi ved alle, at Michael er en fighter og ikke vil give op, skriver Corinna Schumacher blandt andet i brevet.

Artiklen fortsætter under billederne ...

doc6usnjcuvqqd1dyqw8lrl.jpg

460006.jpg

4890496.jpg

Se de mange rørende hilsener til Schumacher her:

Sangen, som Herchenbach skrev til Schumacher-familien, bar titlen 'Born To Fight', og den blev lavet efter Schumachers ulykke 29. december 2013.

Sangeren fortæller ikke, hvornår brevet fra Schumacher-familien er fra.

- Jeg havde ikke forventet at få svar og var overvældet. Brevet var håndskrevet og underskrevet af Corinna, siger Herchenbach.

Hvorfor sangeren lige fortæller historien om Schumacher-brevet i det schweiziske magasin vides ikke, men Bunte og Schumacher-familien har en broget historik.

I december 2015 kom magasinet med historien om et julemirakel, hvor en anonym person tæt på familien kunne fortælle, at Schumacher med hjælp fra plejepersonale pludselig var i stand til at gå.

Det fik Schumacher-familien til at lægge sag an.

- Michael Schumacher kan ikke gå. Ikke med hjælp fra sit plejepersonale og slet ikke uden hjælp, sagde Schumachers advokat Felix Damm året efter i retten.

Michael Schumacher fylder 50 år tre dage inde i det nye år, og det antages, at han er omgivet af familie og en stærk medicinsk stab i hjemmet i Geneve.

Han får lov at se Schumacher: 'Jeg møder Michael'

Fire år siden Schumacher-ulykken: 'Intet nyt er dårligt nyt'

Tom K. fyldte 50: Kom med ind i Le Mans-kongens skatkammer 

Grosjean helt privat: Familiefar, gourmand og dus med dansk milliardær

Hamiltons appel til Schumachers kone

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind