Hjerteskærende Schumacher-brev afsløret: - Han nægter at give op

Michael Schumachers kone har sendt et takkebrev, der fortæller, at racerkøreren er en fighter og ikke giver op

Ekstra Bladet var på besøg i Michael Schumachers hjemby et år efter ulykken

Det er ikke meget, der er kommet frem om den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumachers tilstand siden den alvorlige skiulykke i december 2013.

Derfor er hver en indikation på racerkørerens tilstand interessant, og nu er der nyt fra verdensstjernens kone, Corinna Schumacher.

Det er den tyske schlager-sanger Sascha Herchenbach, der via Bunte har offentliggjort et takkebrev, som han fik fra konen efter at have skrevet en sang dedikeret til Schumacher.

- Fra bunden af mit hjerte vil jeg gerne takke dig for din besked og din flotte gave, der vil hjælpe os gennem denne svære tid.

- Det er skønt at modtage så mange gode hilsener og andre velmenende ord, der er en stor hjælp for vores familie. Vi ved alle, at Michael er en fighter og ikke vil give op, skriver Corinna Schumacher blandt andet i brevet.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Corinna og Michael tilbage i 2000. Foto: AFP PAUL CROCK
Corinna og Michael tilbage i 2000. Foto: AFP PAUL CROCK

Corinna Schumacher med Michael dengang, alt var fryd og gammen. Foto: AFP/VINCENZO PINTO
Corinna Schumacher med Michael dengang, alt var fryd og gammen. Foto: AFP/VINCENZO PINTO

Schumacher-parret anno 2006. Foto: AP
Schumacher-parret anno 2006. Foto: AP

Se de mange rørende hilsener til Schumacher her:

Sangen, som Herchenbach skrev til Schumacher-familien, bar titlen 'Born To Fight', og den blev lavet efter Schumachers ulykke 29. december 2013.

Sangeren fortæller ikke, hvornår brevet fra Schumacher-familien er fra.

- Jeg havde ikke forventet at få svar og var overvældet. Brevet var håndskrevet og underskrevet af Corinna, siger Herchenbach.

Hvorfor sangeren lige fortæller historien om Schumacher-brevet i det schweiziske magasin vides ikke, men Bunte og Schumacher-familien har en broget historik.

I december 2015 kom magasinet med historien om et julemirakel, hvor en anonym person tæt på familien kunne fortælle, at Schumacher med hjælp fra plejepersonale pludselig var i stand til at gå.

Det fik Schumacher-familien til at lægge sag an.

- Michael Schumacher kan ikke gå. Ikke med hjælp fra sit plejepersonale og slet ikke uden hjælp, sagde Schumachers advokat Felix Damm året efter i retten.

Michael Schumacher fylder 50 år tre dage inde i det nye år, og det antages, at han er omgivet af familie og en stærk medicinsk stab i hjemmet i Geneve.

Michael Schumacher og fru Corinna får to gange om måneden besøg af tidligere Ferrari-boss Jean Todt. Foto: AFP / PAUL CROCK Formel 1 - 15. okt. 2018 - kl. 22:56 Han får lov at se Schumacher: 'Jeg møder Michael'

Det er kun Schumachers familie og de nærmeste, som kender til tyskerens tilstand. Foto: All Over Press Sport og Spil Fire år siden Schumacher-ulykken: 'Intet nyt er dårligt nyt'

Den Audi R18 e-tron quattro som Tom Kristensen vandt sin sidste Le Mans-titel i, står nu parkeret i hans kælder i Hobro. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Tom K. fyldte 50: Kom med ind i Le Mans-kongens skatkammer

Romain Grosjean har to børn med sin viv Marion Jollès Grosjean - og et tredje på vej. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Grosjean helt privat: Familiefar, gourmand og dus med dansk milliardær

Se også: Hamiltons appel til Schumachers kone

20 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere