Hør den her: Eks-holdkammerat sender sviner til Kevin

Kevin Magnussens tidligere holdkammerat Jenson Button sender en sviner efter sin gamle lærling, der ikke lukkede ham gennem et sving

Det kan blive genstarten til en fin samling af eksklusive svinere.

En brandvarm Kevin Magnussen har på Sepang i Malaysia ikke kun været i fokus udenfor banen.

Da han på imponerende vis efter fornemt pitarbejde af Renault kom ud i 2. træning efter en dramatisk bilbrand, var der en hurtig hilsen fra hans gamle holdkammerat, eks-verdensmester Jenson Button.

Der var ikke tale om gensynsglæde, men tværtimod var McLaren-køreren mildest talt ikke tilfreds med, at hans tidligere 'lærling' ikke gav ham 'fri bane' igennem et sving.

- What a ****, var britens kommentar.

HØR BUTTON SVINE KEVIN TIL I TOPPEN I AF ARTIKLEN

Modsat det belgiske Grand Prix på Spa for en måned siden var det sidste ord i britens udfald undladt.

Det var det ikke, da den firdobbelte verdensmester, Ferrari-kører Sebastian Vettel, kaldte Kevin Magnussen for en 'idiot', men da deres mellemværende efterfølgende blev gransket af F1-dommerne, blev den danske Renault-kører 'frifundet', og Sebastian Vettel stod ret alene om synspunktet.

Indtil da har der været stille omkring danskeren.

Før sæsonen var McLaren-bossen, Ron Dennis, dog på banen med en sviner til Kevin Magnussen omkring hans 'performance' hos McLaren, hvor danskeren i 2014 -sæsonen oplevede at blive svinet af bl. a. en anden eks-verdensmester, Kimi Räikkönen (Ferrari), samt den snart forhenværende Felipe Massa (Williams).

Sidstnævnte var endda ude med riveren i flere omgange.

Så det må siges, at Kevin Magnussen som 'køreren i den gule Renault-racer' er kravlet en cru op, når man ser på afsenderne af svinerne.


TV: Tidligere måtte Kevin Magnussen flygte fra en brændende bil. Se det dramatiske optrin her

Kevin på knockout-grænsen i Singapore

Ferrari-stjerne sviner Magnussen: Hvilken idiot!

31 kommentarer
Vis kommentarer