Annonce:
Annonce:

Holdkammeraten roser Kevin: Han er hård og hurtig

- Selvfølgelig vil jeg gerne klare mig godt over for min holdkammerat, siger rookien Jolyon Palmer

Annonce:
Følg Formel 1

RENAULT TECHNOCENTRE (Ekstra Bladet): Lige ved siden af Kevin Magnussen sad hans nye teamkammerat, briten Jolyon Palmer.

GP2-vinderen fra 2014 blev lige så overrasket over, at hans makker i den sæson bliver dansk og ikke venezuelansk, efter Renault besluttede at droppe Pastor Maldonado på grund af uoverensstemmelser med dennes sponsor.

For Jolyon Palmer betyder det overraskende skifte ikke det store.

- Pastor kunne være meget hurtigt. Og nogle gange uforudsigelig, siger Palmer om manden, der kaldes ’Crashtor’ på grund af sine mange uheld.

- Han kunne være hurtig og en hård konkurrent. Jeg ved, at Kevin er det samme. Han har gode resultater fra den Formel 1-sæson, han har kørt.

- Selvfølgelig vil jeg gerne klare mig godt over min holdkammerat, men målet for mig er det samme: At køre så hurtigt som muligt, siger briten.

Kevins gode ven: Folk har revet og flået i ham

Annonce:

Renaults nye duo har aldrig kørt mod hinanden i de lavere kategorier. De kender hinanden fra paddocken og kommer ind til videre ganske fint ud af det med hinanden.

I Kevin Magnussens tilfælde, står den 23-årige dansker over for 2016-feltets foreløbigt eneste rookie. Ligesom han selv stod over for en mere erfaren kører i sin første sæson – men her hører sammenligningerne så også op.

- Jeg er jo ikke så meget mere erfaren end ham. Da jeg kørte mod Jenson, havde han 14 sæsoner i Formel 1 og seks år hos teamet, så jeg kan ikke helt hive på den samme mængde erfaring.

Marco Sørensen: Kevin har mere talent end Palmer

- Men jeg har været i Formel 1 sådan set i tre år – to år som testkører og et som racerkører, hvor jeg har fået en masse erfaring, som jeg forhåbentlig kan bruge, siger Kevin Magnussen.

Selv om han ikke sætter ord på, skal der ikke herske tvivl om, at han kommer ud til hvert løb med målet om at slå sin teamkammerat.

Annonce:

Kevin glæder sig: Her kan jeg blive verdensmester

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: