Hylder F1-stjerne: Skræmte indbrudstyve på flugt

To tyveknægte var på vej ind til Romain Grosjeans familie, men så tog F1-stjernen aktion

Romain Grosjean beskrives som en helt af sin kone. Foto: Mark Thompson/Ritzau Scanpix
Romain Grosjean beskrives som en helt af sin kone. Foto: Mark Thompson/Ritzau Scanpix

Romain Grosjean er en rendyrket helt.

Det mener i hvert fald den franske F1-kørers kone, Marion Jolles Grosjean.

Natten til tirsdag reagerede Romain Grosjean nemlig hurtigt, da to ubudne gæster var på vej ind i parrets hjem i Nyon i Schweiz.

Romain og Marion Grosjean. Foto: Jan Sommer
Romain og Marion Grosjean. Foto: Jan Sommer
 

Kevin Magnussens makker blev vækket midt om natten af mistænkelige lyde fra en dobbeltdør, som tyveknægtene var ved at bryde op. Det fik Grosjean til at fare op og råbe tyvene an, så de tog benene på nakken, inden situationen nåede at udvikle sig.

Grosjeans hurtige handling gjorde bl.a., at parrets tre børn ikke opdagede, at de to indbrudstyve var på vej ind i huset.

- Ofte bliver store sportsfolk kaldt helte. Jeg har aldrig været enig i den beskrivelse. De redder ikke verden, de beriger den, og det betyder meget i sig selv, skriver Marion Grosjean på Twitter og fortsætter.

- Men i dag kan jeg sige, at min mand er en helt: En sportsmand og en helt.

- Indbrudstyvene forsøgte at komme ind ad dette vindue. Heldigvis kom ingen til skade, og vores børn kommer aldrig til at føle frygt på grund af dette takket være Romain Grosjean, der ikke tøvede med at springe ind og blokere deres vej, så han kunne beskytte sin familie.

- Jeg bryder mig ikke om at tale om private ting i pressen, men helte skal anerkendes, og jeg bor med en helt, lyder det fra Marion Jolles Grosjean.

Romain Grosjean handlede hurtigt. Foto: Mark Thompson/Ritzau Scanpix
Romain Grosjean handlede hurtigt. Foto: Mark Thompson/Ritzau Scanpix
 

Romain Grosjean har også selv kommenteret episoden på Instagram.

- En af de dage... To fyre brød ind i vores hus i aftes... Heldigvis løb de væk, da jeg gik ud i gangen. Ikke den bedste følelse, men vi er alle i sikkerhed.

- Mange tak til jer alle. Ikke den bedste aften for os, men vi er så taknemmelige over, at vi er i sikkerhed. Børnene hørte intet, og jeg er glad for, at de ikke ved noget om denne dårlige oplevelse. Jeg håber, det forbliver sådan, skriver Romain Grosjean.

Foto: Haas F1 Team Sport og Spil Debriefing fra Montreal: Kevin smadrede for 12 millioner

Romain Grosjean på vej til løbet i Canada i selskab Kim Keedle, den ene af hans to faste fysioterapeuter. Foto: CHARLES COATES/Ritzau Scanpix Formel 1 - Gokart er hårdere end Formel 1

Kevin Magnussen havde en skidt weekend i Canada. Foto: Andy Hone/Haas F1 Team Formel 1 Ingen nåde til Kevin: - Han kom ingen vegne

Helmut Marko (t.v.) har også set sig sur på Pirellis dæk. Foto: Dan Mullan/Ritzau Scanpix Formel 1 Topboss sviner F1-dæk: Giver Mercedes unfair fordel