Annonce:
Annonce:

I heftig krig efter Hamilton-ballade: Grosjean ringede til Mercedes-boss

Romain Grosjean erkender, at han var en kende for hurtig med sin kritik af Lewis Hamilton under kvalifikationen til det britiske grandprix, hvor franskmanden følte sig chikaneret

Annonce:
Følg Formel 1

BUDAPEST (Ekstra Bladet): Romain Grosjean er ikke kun hurtig i en Formel 1-racer. Franskmanden har også fart på, når det drejer sig om at tale lige ud af posen. Talrige gange i karrieren er Haas-køreren blevet taget i at lade sin frustration strømme ud, og det går ikke altid stille for sig.

Særligt har det været problemer med bremserne på Haas-raceren, som i denne og forrige sæson har bragt den 31-årige profil op i det røde felt – men også andre kvaler har fået temperamentet i kog.

Senest på Silverstone tidligere i juli i forbindelse med kvalifikationen til det britiske grandprix. Her rasede Magnussens teamkollega over Lewis Hamiltons kørsel under tidtagningen, hvor Grosjean mente, at den tidligere verdensmester havde blokeret ham.. Det havde kostet to placeringer i forhold start-gridden, mente den forurettede franskmand.

Annonce:

Han anså det værende uretfærdigt, at Hamilton ikke blev straffet for sin kørsel, og påpegede, at den manglende handling fra dommernes side var udsagn for, at de ikke turde blande sig i kampen om verdensmesterskabet.

Bølgerne gik da højt. Mercedes-bossen Toto Wolff var forarget over Grosjeans udbrud, og tyskeren kom med et åbent modsvar til franskmanden i medierne.

- Der er nogle, som beklager sig hele tiden og bare bliver ved med at gøre det. Hvis Romain Grosjean kommer og beder om straf til andre kørere, bør man i højere grad starte med at kigge på hans egen plads i straf-registeret. Han skal være mere end glad for, at han kører Formel 1, sagde Wolff.

doc6voo048adeh1idg37k96.jpg
Nu erkender Grosjean så, at han var lige hurtig nok ude med sin kritik. Og at den nok skulle være formuleret anderledes.

- Jeg så kommentarerne, og jeg var ikke særlig glad for dem. Jeg ringede til Toto, og vi havde en god snak i telefonen. Vi respekterer hinanden, siger Grosjean på en presseseance, hvor Ekstra Bladet var til stede.

Annonce:

- Der er ingen gnidninger, og de (Mercedes, red.) kæmper for et verdensmesterskab. Sandsynligvis blev nogle af mine ord til Toto bragt i en anderledes sammenhæng, og så blev han en smule vred. Jeg mente ingenting dårligt om Lewis eller Mercedes. Jeg sagde bare, at det (Hamiltons handling, red.) kostede mig to startpositioner, fortæller Grosjean.

Både han og Lewis Hamilton skal i ilden til en ny kvalifikation i Formel 1-kalenderen, når tidtagningen til Ungarns Grandprix finder sted lørdag.

Du kan naturligvis følge både træning, kvalifikation og løb LIVE her på eb.dk.

Max Verstappen enig med Kevin Magnussen om halo:

Kæk Magnussen skar igennem: Hvis det ligner lort - er det lort

Mercedes-kører advarer inden F1-løb

Tom K. fylder 50: Kom med ind i Le Mans-kongens skatkammer

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: