Annonce:
Annonce:

Ikke plads til Kevin: Williams beholder deres kørere

Felipe Massa og Valtteri Bottas kører også for Williams i 2016

Annonce:
Følg Formel 1

Det begynder så småt at se ud til, at Kevin Magnussen skal lægge alle sine forhåbninger hos McLaren, hvis han vil køre Formel 1 i næste sæson.

Dørene til de andre hold lukker sig en efter en i disse dage, senest med torsdagens nyhed om, at Williams beholder deres to kørere, Felipe Massa og Valtteri Bottes, i den kommende sæson.

- Vi bliver på holdet i næste sæson, nu er det bekræftet, siger Valtteri Bottas flankeret af Felipe Massa i en video, som Williams Racing torsdag før middag lagde op på Twitter.

Der har været spekulationer om, at Ferrari skulle være ude efter Valtteri Bottas, hvilket ville starte en større kørerrokade i Formel 1 - og åbne plads for Kevin Magnussen.

Den spekulation blev dog lagt død med Kimi Räikkönen nye kontrakt hos Ferrari.

Tidligere McLaren-boss: Kimi hader Ron Dennis af hjertet

Annonce:

Desuden er Williams et hold, der gerne ser dets kørere bringe store sponsorater ind, hvilket har talt imod Magnussens muligheder for at blive Williams-kører - selvom det engelske hold tidligere har rost danskeren i varme vendinger.

Kevin Magnusssen fortalte for nylig, at flere hold har henvendt sig for eventuelt at tilknytte ham i 2016. Det kan have været Force India eller Lotus, eller måske endda Williams.

Men Bottas og Massa har de seneste par sæsoner gjort det fint hos Williams - i denne sæson ligger de nummer 5 og 6 i VM-stillingen.

Godt nyt for Kevin: Flere Formel 1-hold har henvendt sig

Og Force India annoncerede for et par dage siden, at Nico Hülkenberg forsætter hos teamet, ligesom det er forventet, at Sergio Perez også fortsætter hos inderne. Så dørene til de andre gode hold i Formel 1 lukker sig for Kevin Magnussen.

Den 22-årige dansker har dog hele tiden erklæret sig villig til at vente på, at McLaren træffer en beslutning om næste års besætning.

Annonce:

Fernando Alonso er sikker i sit sæde. Men flere engelske medier har på det seneste gjort danskeren til favorit til at overtage Jenson Buttons sæde, hvis McLaren vælger at opsige 35-årige Buttons kontrakt efter denne sæson, som de har mulighed for.

Beslutning tæt på: Lokker Button med sportsvogne

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: