Imponeret Jason Watt: Kevin er blevet mere komplet

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert mener, Kevin Magnussen er bedre end nogensinde før

Imponeret Jason Watt: Kevin er blevet mere komplet

Jason Watt kommenterer også her Kevins form

RENAULT-BOSSEN Frederic Vasseur er manden, der aldrig har et imponeret fjæs på.

Men selv den magtfulde franskmand smilte under interviewet, efter Kevin havde kørt sine første test. Kevin har indfriet bossernes forventninger.

Ud fra de udtalelser, der er kommet fra henholdsvis Kevin og holdet, lyder det til, at de går godt i spænd. På de få billeder vi allerede har set, ser vi en mere glad og afslappet Kevin, end han nogen sinde har været hos McLaren.

Og kameraet lyver aldrig. Både Kevin og Renault er glade for det nye samarbejde.

KEVIN KOM GODT for start! Selvfølgelig har han haft nerver på forud for denne her test. Selv da det så allermest sort ud var Kevin klar i mælet.

’Jeg vil være verdensmester’, har han sagt uden den mindste tvivl i stemmen. Når man så får chancen efter et år i mørket, så ved man, at det er absolut sidste udkald, og så skal der præsteres.

Så uanset, hvor kold og kølig Mini-Mag er, så er jeg overbevist om, at det har været med nerverne uden på tøjet.

Man kan ikke lade være med at tænke, om man stadig har det, der skal til. Men det har Kevin.

KEVIN ER EN mere komplet pakke, end han var forrige år. Han har været helt ude i kulden og er kommet tilbage.

Det giver ham et mere realistisk syn på tilværelsen, og jeg er sikker på, at den indstilling han har nu, er den helt rigtige. Mini-Mag er den bedste racerkører, han nogen sinde har været.

Styrkeforholdet mellem Kevin og Palmer er som forventet. Det sagde allerede det hele, da man så, hvilken rækkefølge Renault lod dem køre i. De lod Palmer tage alle småproblemerne de første to dage, og så kom Kevin i bilen, da de var løst. I min verden er Kevin er deres førstemand.

PALMER ER EN dygtig kører, men jeg vælger at tro, at Kevins talent er større. Kevin SKAL være bedst i ni ud af ti løb og dermed for alvor slå sig fast i Formel 1 i år. Det har han alle muligheder for.