Ingen kærlighed til Kevin: Teamchefer dropper danskeren

Kevin Magnussen har ikke fået nok stemmer til at klemme sig ind på teamchefernes top 10 - selvom han har opnået en niendeplads i VM-stillingen

Kevin Magnussen er ikke i den gode halvdel. Foto: Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen er ikke i den gode halvdel. Foto: Ritzau Scanpix

Haas-køreren Kevin Magnussen opnåede sin bedste sæson i 2018 og scorede størstedelen af teamets point i den mest succesfulde sæson nogensinde for det amerikanske hold.

Alligevel er der ikke meget kærlighed til danskeren, hvis man spørger de andre teamchefer. Og det har Autosport gjort.

I en rundspørge har de bedt dem rangere kørerne og give dem point efter det gældende F1-system (25-18-15-12-10-8-6-4-2-1).

Nu har motorsportsmediet offentliggjort de øverste ti, og her er ingen Kevin Magnussen at spore. Trods en placering som nummer ni i VM-stillingen er han ikke blevet vurderet som en kører i den bedste halvdel.

Lewis Hamilton blev ikke overraskende vurderet højest med 218 point, mens Nico Hülkenberg, som var bedst i VM-stillingen fraset kørerne fra topholdene, lige nøjagtig nåede ind på en tiendeplads med 23 point.

Max Verstappen og Sebastian Vettel tog anden- og tredjepladsen i kåringen.

Kevin Magnussen er ikke i den gode halvdel. Foto: AP/Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen er ikke i den gode halvdel. Foto: AP/Ritzau Scanpix
 

I den opsigtvækkende afdeling finder man Fernando Alonso, der endnu en sæson har kæmpet om placeringer langt fra podiet. Han er blevet vurderet til at være sæsonens fjerdebedste kører.

Helt fortjent blev Charles Leclerc hædret for sin debutsæson, hvor han har skabt mirakler med Sauber-raceren. Han kom ind som nummer seks.

Stemmerne er afgivet af Mercedes' Toto Wolff, Red Bulls Christian Horner, Renaults Cyril Abiteboul, Haas' Günther Steiner, McLarens Zak Brown, Force Indias Otmar Szafnaeur, Saubers Fred Vasseur, Toro Rossos Franz Tost, og Williams' Claire Williams.

Kun Ferrari har ikke givet deres besyv med.

Sport og Spil Adios Alonso: Farvel til divaen, guden og Kevins nemesis

Se også: Sportens mest udskældte får sædet hos farmand

Se også: Kevin ender som bobler: 'I al stilhed imponerende'

Se også: Opsigtsvækkende tal: Så lidt skiller Kevin og Romain

119 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere