Ingen over Kevin: Han var dagens bedste kører

Mere Kevin-hæder: Danskeren er kåret til dagens bedste kører i Sochi

Kevin viste klassen (Foto: All Over)
Kevin viste klassen (Foto: All Over)

Brugerne af Formula1.com, Formel 1's officielle hjemmeside er vilde med Kevin Magnussen, eller i hvert fald vilde med danskerens bedrift i weekendens Grand Prix i Sochi.

Her lykkedes det K-Mag at køre sig fra startplaceringen som nummer 17 og avancerede ti pladser, således at han endte som en fremragende nummer syv i løbet.

Det høstede naturligvis store roser af sig fra både ind og udland, og nu har danskerens fartevner i Rusland modtaget ny hæder.

Danskeren er nemlig kåret til dagens kører af brugerne på Formula1.com. Det fremgår ikke, hvor mange procent af stemmerne, danskeren fik, men han løber i hvert fald med hæderen foran eksempelvis Nico Rosberg, der gjorde rent bord og sikrede sig en såkaldt 'Grand Slam', mens også Lewis Hamilton imponerede med ni pladsers avancement på gridden.

Tidligere på dagen var det Autosport, der roste danskerens kørsel med disse ord:

'Magnussen var skuffet over sin kvalifikation, hvor han endte et stykke bag Haas-kørerne, som han ellers havde placeret sig imellem i den sidste træning. At han kun vandt tre tiendedele mellem sessionerne var mærkeligt, når man tænker på de andres fremskridt.'

'Ikke desto mindre brød han Renaults pointløse stime i 2016 med et fantastisk løb, hvor han undslap kaosset på første omgang, overhalede Grosjean via pitstop og holdt godt fast mod hurtigere bagvedliggende biler'.

I Formel Ekstra blev Kevins præstation søndag debatteret. Se med her

Også Kevins egen boss, Frederic Vasseur var begejstret.

- Kevin kørte et fremragende løb. Vi kunne ikke have bedt om mere. Jolyon fik ikke helt de samme muligheder i sit løb, men kørte også godt, konstaterer franskmanden i Renaults løbsrapport fra Sochi.

- Efter det kinesiske grandprix gravede vi alle dybt for at slutte så stærkt inden for top ti på en bane, hvor vi ikke forventede at udmærke os. Det er et bevis på, hvor målsatte alle på teamet er.

Formel 1 Udlandets roser flyder: 'Kevin mindede F1-verdenen om sit talent'

Se alt fra Kevins fede weekend i Sochi øverst oppe.

67 kommentarer
Vis kommentarer