Annonce:
Annonce:

Irriteret Alonso skrider fra testen

McLaren og Alonso har ikke haft den heldigste tid under testkørslerne i Barcelona. Det tog den tidligere verdensmester konsekvenserne af

Alonso var ikke glad for de mange problemer McLaren oplevede torsdag. Bilen kom næsten ikke ud at køre. (Foto: All Over Press)
Alonso var ikke glad for de mange problemer McLaren oplevede torsdag. Bilen kom næsten ikke ud at køre. (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Formel 1

Mens det kører forrygende for Kevin Magnussen og Renault, der tilbagelægger masser af omgange og sætter nogle af banens bedste tider under testkørslerne i Barcelona, så går det ikke helt så godt for McLaren. Faktisk går det rigtig skidt.

For under den første del af torsdagens test, nåede Fernando Alonso kun ud på tre omgange, før han måtte rulle i garagen igen. Det fik til sidst den dobbelte verdensmester til at skride fra garagen irritation med beskeden om, at han gik ind og tog sig en lur.

Hør TV3 Sports Luna Christofi fortælle om problemerne i McLaren og om Alonso afgang fra garagen her eller øverst i artiklen:

Der gik lang tid, før McLaren kom med en forklaring på, hvorfor Alonsos MP4-31-racer ikke kom ud på banen. For de kæmpede tilsyneladende en del for at få den klar til første del af testen.

Annonce:

- Vi har set uregelmæssigheder i vandtrykdataene. Vi arbejder på at få bilen tilbage på banen så hurtigt som muligt, lød meddelelsen ifølge Sky Sports livedækning under testen.

Jubler over comeback-Kevin: 'Allerede bedre end Palmer'

Samme Sky Sports skrev, at der helt præcist er tale om et hydraulik-læk. Torsdag havde McLaren også problemer med hydraulikken, og det forårsagede ifølge Sky Sports en mindre motorbrand.

Kevin Magnussen har indtil videre været ude på i alt 178 omgange. Ved sin første test onsdag kørte han fjerdehurtigst i tiden 1:26.014. Torsdag under første halvdel af dagens test satte Magnussen andenhurtigste tid med 1:25.263. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at Kevin er hurtigere end alle andre, da kørerne blandt andet tester forskellige dæktyper, hurtige som langsomme.

Kig med herunder og få et eksklusivt indblik i Kevin Magnussens dag

Eksklusive billeder fra kulissen: Kom med bag om Kevins comeback

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: