Jason Watt: Døm nu ikke Kevin færdig

Ekstra Bladets Formel 1-ekspert giver ikke meget for, at Kevin Magnussen skulle være brændt ud

Kevin Magnussen. Foto: Ritzau Scanpix
Kevin Magnussen. Foto: Ritzau Scanpix

Det var bestemt ikke et løb til CV’et, som Kevin Magnussen søndag skruede sammen i Montréal.

Danskeren måtte lide den tort for første gang denne sæson at slutte efter holdkammerat Romain Grosjean, da begge Haas-kørere sluttede udenfor pointene som nummer 12 og 13.

Det har dog ikke fået Jason Watt, Ekstra Bladets ekspert-kommentator, til at sænke armene betydeligt.

Det forklarede han, da han mandag tog læserne i hinanden i en timelang chat.

- Alle kan have en dårlig dag på kontoret, og noget kunne se ud som om, det skete for Kevin i går. Men at dømme ham ude, som jeg kan se at enkelte her på chatten er i gang med, er overilet, synes jeg.

- Magnussen har haft en fantastisk sæsonen indtil videre, og det skal nok komme igen. Teamet skal lige lære deres nye bil at kende ovenpå de mange aerodynamiske ændringer, og så skal K-mag havde det rigtige ben ud af sengen, og så er alt ved det gamle, skrev han og tilføjede, at han er overbevist om, at Magnussen og Haas forlænger samarbejdet til at gælde 2019 også.

Har aldrig været bedre
Ifølge Jason Watt kan man ikke kategorisere Kevin Magnussen med andre kørere, der ifølge en læser ’shiner’ i begyndelsen for siden at miste pusten i løbet af sæsonen – eller den efterfølgende sæson.

- Bevares han lagde hårdt ud i sin debut med en andenplads haha (i Melbourne i 2014, red.), men herefter blev det hverdag, og jeg synes, vi har set ham blive bedre og bedre. Og K-mag anno 2018 har aldrig været bedre, skriver Watt.

Kevin Magnussen er aktuelt nummer ti i den samlede VM-stilling med 19 point. Sebastian Vettel overtog den samlede føring med sin sejr i Canada – og er et enkelt point foran Lewis Hamilton.

Jason Watt har dog fortsat den forsvarende verdensmester som favorit til titlen.

- Mine penge er fortsat på Hamilton. Jeg tror, at løbene sidst på kalenderen ligger til Mercedes-bilen. Men Ferrari er en svær størrelse at vurdere, den så skarp ud i går, men i Canada var der nu ikke meget greb i banen - og det kunne den røde racer bedre lide end den tyske udgave, skriver Watt.

Kevin Magnussen i fuldt firspring på vejen ind til paddocken i Montreal. Foto: CHARLES COATES/Ritzau Scanpix Sport og Spil Haas-boss: Vi ser den rigtige Kevin nu

Kevin Magnussen sluttede udenfor pointene på 13. pladsen. Foto: Carlo Allegri/Ritzau Scanpix Sport og Spil Watt vurderer: To rammer toppen - her ligger Kevin

24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere