Annonce:
Annonce:

Jason Watt efter 'latterlig' dom: Kevin var blevet kylet ud

- Tyskeren slipper kun for straf, fordi han er en af de store kanoner – de ansvarlige burde have haft nosser til at give ham det sorte flag, mener Jason Watt

Annonce:
Følg Formel 1

Jason Watt er mildest talt ikke imponeret. Sebastian Vettel har sagt undskyld, og den 30-årige tysker slipper straffri fra bataljerne med Lewis Hamilton under grandprixet i Baku.

Ferrari-køreren har dog måttet acceptere en form for samfundstjeneste, hvor han de næste 12 måneder skal poppe op ved forskellige motorløb og levere en ikke nærmere defineret indsats ved løb i Formel 2, 3 og 4.

FIA har hævet flaget og gjort det klart, at hvis tyskeren gentager sine tossestreger fra Baku i nærmeste fremtid, så bliver han straks igen et tema for FIA’s internationale tribunal.

Men ellers… Så er alle glade!

Det gælder så ikke lige en hærskare af bitre briter og andre, der mener, Sebastian Vettel burde have været idømt en langt strengere straf. Eller bare en straf i det hele taget. I det kor deltager Ekstra Bladets Formel 1-ekspert Jason Watt:

Annonce:

- Han skal altså ud at være en god ambassadør for sporten… Hmm… Jeg synes, det er billigt sluppet, og som jeg skrev i min klumme i Ekstra Bladet minutter efter afslutningen på løbet, så svarer hans handling til, at man i fodbold bliver fældet af en glidende tackling – hvorefter man rejser sig op og sparker ham, der har nedlagt én. Den slags plejer at koste et direkte rødt kort!

- Han tabte kæden og handlede overilet, og det er da i den grad optræden af usportslig karakter – som da han slap med en advarsel for at have sagt: 'Here's the message to Charlie, fuck off!'

Den bidske melding faldt over radioen til den løbsansvarlige Charlie Whiting, og derfor havde tyskeren faktisk en betinget straf hængende over hovedet, mener Jason Watt.

- Det her falder jo i præcis samme kategori. Han taber besindelsen og opfører sig dumt og uetisk. Den opførsel burde have kostet. Ikke penge – men point! Han har oven i købet i interview efter interview efterfølgende nægtet at have gjort noget forkert, og nu siger han kun undskyld for at slippe for straf, siger Jason Watt.

- Den opførsel er ikke acceptabel, og jeg synes, det havde klædt arrangørerne, hvis de på stedet havde haft nosser til at give ham det sorte flag. Så skal jeg love for, det ikke ville gentage sig, siger Jason Watt.

Annonce:

Der er vel også forskel på folk. Hvad nu, hvis synderen havde heddet Kevin Magnussen?

- Nemlig! Der er forskel, og det er ikke fordi, det er Vettel – men fordi det er af de store kanoner. Hvis Kevin Magnussen havde begået den forseelse, var han røget direkte ud!

'Ulækre' Vettel kørte ind i Hamilton: Nu er sagen afgjort

Hamilton raser videre mod 'ulækre' Vettel: Vi skal ikke tale sammen!

Kevin i syvende himmel: 'Et mirakel'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: