Annonce:
Annonce:

Jason Watt ellevild over Formel 1-nyhed: 'Det er fandme fedt!'

Fernando Alonso dropper Monacos Grand Prix, fordi han skal køre Indianapolis 500. En beslutning, der vækker begejstring hos Ekstra Bladets Formel-1 ekspert, Jason Watt

Annonce:
Følg Formel 1

Der var nok en motorsportsfan eller to, der kløede sig i skægget, da dagens nyhed om Fernando Alonso tikkede ind. Spanieren dropper Monacos Grand Prix, sæsonens mest prestigefyldte Formel-1 løb, for at købe Indianapolis 500.

Den beslutning får Alonso dog fuld opbakning til fra Ekstra Bladets Formel-1 ekspert, Jason Watt.

- Det synes jeg fandme er fedt, er den umiddelbare reaktion fra Watt, der ikke havde hørt nyheden, før Ekstra Bladet kontaktede ham.

- Han er en dedikeret herre, og i min bog er han verdensmester i at køre og i dårlig timing. Han vendte Ferrari ryggen lige da de fik vendt bøtten og begyndte at køre stærkt, og så tager han til McLaren-Honda, hvor de er sikre på, at det hele bliver så godt, og at de til den her sæson er helt med, og så er de det bare slet ikke.

Annonce:

- Den mand har om nogen spildt de bedste år af sin karriere på lortegrej, så han er i min bog den stjerne, der har fået mindst ud af sit talent i Formel-1. Selvom han har været verdensmester, så har han fortjent så meget mere, siger Jason Watt.

Chok-melding fra McLaren: Alonso dropper årets største løb

Den orange racer fra McLaren-Honda har været en stor skuffelse indtil videre. Foto: All Over Press
Den orange racer fra McLaren-Honda har været en stor skuffelse indtil videre. Foto: All Over Press

At McLaren-Honda giver deres stjerne fri til at køre Indy 500 kan måske undre, men det skyldes ganske enkelt, at de gerne vil sætte fedte-point ind på kontoen hos den spanske verdensstjerne, der langt fra kan være tilfreds med den racer, han kører rundt i.

Oven i det har han også kontraktudløb efter denne sæson, men McLaren-Honda vil meget gerne have en underskrift på en ny kontrakt.

Jason Watt mener da heller ikke, at det havde været rigtigt hvis McLaren-Honda var gået imod Alonsos ønske om at køre Indy 500.

- Alonso skylder intet til McLaren-Honda, synes jeg. De har været grundlaget for, at han har spildt en rigtig karriere hos dem, siger Formel 1-eksperten.

Annonce:

- De burde om nogle vide, at Alonso har fortjent at køre et racerløb, hvor han har lige så godt udstyr som alle de andre. Og det er jo det gode ved indycar, at bilerne er stort set ens, lyder det fra Watt.

Haas-boss efter første point: Kevin beviste sit værd

Fik mandekram og smil fra chefen: Men Kevin var ikke tilfreds

Jason Watt uddelte vanen tro karakterer til F1-feltet efter forrige grandprix - se dommen her:
Watt: Kevin på niveau med stjernerne efter point-løb

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: