Jason Watts råd til Kevin: Skynd dig væk!

Løb! skrev Jason Watt til Kevin Magnussen, da han mandag chattede med Ekstra Bladets læsere

Følg Formel 1

Ingen var i tvivl, men søndagens Formel 1-fiasko for McLaren-teamet understregede, at det britiske team er i gang med sin værste sæson nogensinde.

Først lavede Fernando Alonso et Käse-Brot af en sandwich med Kimi Räikkönen på første omgang, og siden fulgte Jenson Buttons motor efter ved at gå helt kold, hvilket sendte briten ud af løbet.

Nedturen fyldte selvsagt en del af de spørgsmål, læserne af ekstrabladet.dk mandag middag stillede vores Formel 1-ekspert Jason Watt, der vanen tro stillede op til chat.

Og den tidligere racerkører er fuldstændig overbevist om, at Kevin Magnussen bør komme væk fra det skrantende team, han ellers kørte Formel 1 for sidste sæson, inden han forud for denne sæson blev henvist til en position som testkører med Alonsos ankomst.

- McLaren må siges at være det team, som har forbedret sig mindst over sæsonen, og hullet bliver bare dybere og dybere. Løb Kevin - er mit bedste råd, skrev Watt indledningsvis.

Alonsos dom: Så langt bagefter er McLaren

- McLaren har så dyb krise, at det er klart for enhver, at det ikke var det korrekte tidspunkt at hyre en Alonso til 250 mio. kroner om året. Men man havde jo håbet på at kunne bide skeer med Mercedes, og så havde den store spanske stjerne været alle pengene værd, men nu kunne man nok godt havde tænkt sig at have hyret en knægt fra Roskilde til 5 procent af den spanske kong Alonsos salær, skrev Alonso.

Det skal bare være næste år!
- Bør Kevin i virkeligheden ikke satse på WEC og Le Mans? Det er jo faktisk langt mere intenst i de løb, og når der kører flere kategorier rundt, så øger det spændingen. Plus, de larmer mere ;),
skrev en læser.

- Jeg er sikker på, at de ting, du nævner, er meget langt fra Kevins ønsker i motorsport. Formel 1 er bare så meget større for en kører, uanset hvordan tilskuere ser på det... Williams eller bare Lotus ville være en fedt sted for Kevin lige nu. Men det skal også bare være næste år, for der er mange nye talenter på vej op gennem feeder-klasserne, og man bliver hurtigt glemt, hvis ikke man er bag rattet, skrev Watt.

TV: McLaren-mareridt ender i voldsomt Alonso-crash  

- Er der en risiko for, at Kevin går hen og bliver 'kold' i Formel 1, hvis ikke han finder et nyt team i næste sæson?, ville Nikolai vide.

- Jo, helt klart, kom det kortfattet fra Watt, der til gengæld havde stor ros til en anden ung kører, Max Verstappen, der modsat Magnussen kører Formel 1 denne sæson.

- Unge Max giver gas, og måske endda lidt for meget (kører lidt vildt ind i mellem). Men jeg synes, det er forfriskende, og jeg er sikker på, at han er guld værd for Formel 1 i disse krisetider. Han kører jo som man gjorde i de gale gode dage - lidt som at se kompromisløse fyre som Senna og Schumacher, som gav alt bag rattet, skrev Watt.

Rosberg udnytter Hamilton-fejl og vinder i Østrig

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+