Jubler over Kevins angreb: Nu forudser han endnu mere ballade

Den engelske Formel 1-skribent Ben Hunt lovpriser Kevin Magnussens reaktion over for Nico Hülkenberg, og nu forudser han tilmed endnu flere dueller på og uden for banen

Kevin til Hülkenberg: 'Suck my balls, mate'.

Det er efterhånden de færreste, der ikke har set og hørt Kevin Magnussens 'sut mine kugler'-kommentar til Renaults Nico Hülkenberg, med hvem danskeren havde en hård duel under søndagens grandprix i Ungarn.

The Suns engelske Formel 1-skribent Ben Hunt fulgte duellen og den efterfølgende ordkrig på tætteste hold og gav sit besyv med i debatten om, hvorvidt Magnussen gik over stregen med sin kommentar til tyskeren. En bemærkning, der faldt, efter Hülkenberg afbrød Kevin midt i et interview for at fortælle ham, at han er feltets mest usportslige kører.

Han bakker op om Kevins modangreb, også selvom ordene ikke var pæne. Og han tror samtidig, at der kommer flere dueller mellem parterne.

- Jeg synes det var sjovt og vittigt sagt. En morsom bemærkning. Måske skulle han have været mere afdæmpet, for der er små børn der ser med, og i mange lande er det ikke acceptabelt at bande. Men det her viser, at han går op i sin sport og mener det alvorligt. Det viser også, at de her gutter har følelser, at de ikke er robotter, men mennesker. Og det er godt, siger Ben Hunt til Ekstra Bladet og uddyber:

- Vi efterspørger altid noget kant og noget personlighed i Formel 1, og det får vi nu med de her kommentarer.

Kevin Magnussen er formentlig ikke på julekort med Hülkenberg efter søndagens ordkrig. Foto: ATP/WENN.com/All Over Press
Kevin Magnussen er formentlig ikke på julekort med Hülkenberg efter søndagens ordkrig. Foto: ATP/WENN.com/All Over Press

Mere ballade i vente
Til gengæld er han ikke imponeret over Hülkenbergs optræden i situationen.

– Jeg synes ikke, det var rigtigt af Nico Hülkenberg at afbryde et interview på den måde. Det var uhøfligt. Men man må forstå, at han var frustreret over Magnussen. De skulle nok have holdt den diskussion internt.

The Sun-journalisten forudser mere ballade og flere ordkrige mellem danskeren og tyskeren. Og det er der en simpel grund til.

- De har tidligere haft direkte dueller i foregående grandprixer. Fordi de to biler er meget ens i opsætning og ydeevne, vil de to ofte køre tæt mod hinanden i mange løb. Der vil være kampe. Vi kommer til at se flere af dens lags dueller fremover, siger han.

Overrasket over straf
Selve duellen i det ungarske grandprix endte med straf til Kevin. Den dom var Ben Hunt ikke enig i.

– Jeg synes ikke, der var noget galt med det, Magnussen gjorde. Den slags sker. Han var bare lidt aggresiv. Der syntes løbskommissionen åbenbart, at han gik for vidt. Det overraskede mig. Jeg vil mene, det var et 'racing incident' (kørehændelse, red.). Men det så spektakulært ud.

- De har haft nogle tætte dueller. Den slags dueller og ordkrige giver sporten værdi, fordi folk taler og skriver om det. Man talte mere om det end Vettels sejr.

Efter Kevins første bandeord i Formel 1 kunne man tro, at nogen kørere og hold vil ændre syn på danskeren. Men det tror Ben Hunt ikke.

- Han har altid været en hård, men fair kører. Både på og uden for banen. Så jeg tror ikke, det ændrer folks opfattelse af ham. Nico Hülkenberg var chokeret over hans ord. Det var det. Men Magnussen får jo opbakning fra sit team.

Magnussen sluttede som nummer 13 i det ungarske grandprix.

Se deres kamp lige her:

Se også: Rasende rival angriber 'beskidte Kevin': Dybest set et røvhul

Kevin Magnussen blev 13'er i Ungarn. Foto: imago sport/All Over Press Sport og Spil Se alle Jason Watts karakterer: K-mag giver ikke ved dørene!

Thomas Jørgensen og Kevin Magnussen konkurrerer i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Fra rommy til padel-tennis. Og den personlige træner bruger ofte boldspil under træning for lige at klemme de sidste anstrengelser ud. Foto: All Over Press Sport og Spil Kevin helt privat: Bliv klogere på F1-stjernens andet liv

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Formel 1
Mest læste i Formel 1
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen