Karrierens fedeste overhaling: Her napper Kevin TO på én gang!

Se Kevin Magnussen levere en af karrierens allerbedste overhalinger, da han snupper både Nico Hülkenberg og Felipe Massa i samme sving

Kevin Magnussen kørte simpelthen et kanonløb i Aserbajdsjans hovedstad, Bakus gader, da Haas-danskeren leverede sæsonens bedste resultat for det amerikanske team.

Næsten alt flaskede sig for den hurtige dansker, der undgik masser af sammenstød på den visse steder yderst smalle bane og nærmest konstant avancerede i geledderne.

En overgang var danskeren helt fremme som nummer tre i løbet, men trods alt voksede træerne ikke ind i himlen, så Magnussen måtte lade fartdjævle fra både Ferrari, Mercedes og Force India suse forbi, men kunne alligevel notere sig for en mere end godkendt 7. plads i mål.

Slutplaceringen kom ikke mindst i stand takket være en helt formidabel overhaling, der ligger helt i toppen blandt Magnussens allerbedste overhalinger.

På vej ind i et af Bakus snævre sving var Kevin fræk som en slagterhund, og han udnyttede på brillant vis en hård kamp mellem Nico Hülkenberg og Felipe Massa, hvor sidstnævnte dog havde problemer med bilen.

Kevin fandt pladsen og drønede forbi to biler i en helt forrygende overhaling, der sjældent ses bedre i højhastighedssporten.

Der kan kun være kæmpe-smil i både dansker og Haas-lejren, efter Kevin kørte Bakus GP til UG, kryds og slange.

Snyd ikke dig selv for Kevins kanon-overhaling i videoklippet over artiklen.

Se også: Snusede til podiet: Kevins kaotiske kanonløb

Se også: Kevins makker klager: Træt af at blive udstillet

Se også: Opfordrer Ferrari: Giv nu Kimi sparket

51 kommentarer
Vis kommentarer